Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Krystal_s #44162 üzenetére

    Szia, felejtsd el, esetleg próbáld megrendelni külföldről vagy várj türelemmel. Miért? Mert:
    - valószínűleg egyetlen nagykernek volt ez a terméke raktáron amit kb. az ÖSSZES kisker (mint a Bestmarket) lát a saját belső rendszerükön keresztül, de a frissítése ennek a belső kvázi raktárkészletnek lassabb tehát lehet valaki egy másik kiskeres webáruházon keresztül pár órával előtted megrendelte az utolsót és amikor a te rendelésedet továbbította a Bestmarket a nagyker felé akkor frissítették hogy már nincs az a termék. Nekem már volt ilyen (hogy lemaradtam a termékről) de olyan is hogy egy termék legalább 8 webbolt (kisker) kínálatábam is ott volt és miután megvettem egy napra rá MINDEGYIK kínálatából eltűnt (miután megveszek egy terméket szoktam "utánkövetést" csinálni és időnkét rá-rá nézek hogy cskkent e esetleg az ára stb. )

    A második ok, hogy a megrendelés a bolt felől akkor "élesedik" (kvázi jogi vonzatai is lesznek mint amit te szeretnél) ha már átadták a futárnak és erről kapsz egy levelet onnantól. A megrendelés pillanatában csak egy automatikusan generált emailt kapsz, amiben ott van a jogi szöveg amivel kvázi pont az ilyen lehetséges panaszok ellen vedik le magukat (keresd meg olvasd el ott lesz az) sajnos nagyon kicsi ország vagyunk, sőt valaki azt írta hogy olyan is gyakori hogy a webboltban leadott megrendelés megy a nagykernek és majd ők postázzák neked a csomagot tehát a webbolt semmit sem csinál sőt a nagyker árait is automatikusan követi (a nagyker ár+ saját haszna ez az ár ugye mozog ahogy a nagyker változtat)
    Az ilyen webáruház csak egy weboldalból áll amit lehet 1-2 ember üzemeltet.

    A nagyobb áruházak pl. Emag, Alza esetín másabb a helyzet mert némi raktárkészletük szokott lenni és mivel külföldiek külföldi nagykert is látnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák