Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz rbalint88 #6353 üzenetére
Koszosnak tűnik vagy látsz valamit amit én nem?
A Sonaxot is néztem, olyan 4ezer körül van egy flakon 750ml-es, a teknőckésből 2ezer 500ml. Majd arra is rápróbálok, igyekszem megtalálni a az ideális pontot ahol még olcsó a cucc, de már elfogadható a minőség amit elérek vele. (utcán áll, szóval hiába csillog szépen ha a parasztok folyton belenyitják az ajtót... )[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz BigBlackDog #6332 üzenetére
Van app, nekem még a kórházban beállították, mert a plasztik kártya augusztusig lesz érvényes (ha nem jár le a személyid addig/nem változik a neved, mert akkor kuka az is), az app mindig up-to-date, állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
-
2ozzmexy
senior tag
Így már értem. megerkezett a drága is némi kindly reminder után tegnap este fél11kor...
Majd azzal is teszek egy próbát, de még várom hogy lekopjon a mostani. El lesz mindegyik használva, de másik TW-t nem veszek az tuti, inkább a spray wax változatát, azzal talán kevésbé babra meló lesz..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz pècsimunkás #6358 üzenetére
Kösz a tippet, kipróbálom azt is majd.
Hátha így könnyebben lejön a madárkaka...
Ez a tapasztalat kellett h belássam nincs időm kenegetni, a spray jobban hangzik."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
rbalint88
addikt
válasz 2ozzmexy #6361 üzenetére
A kenegetoset egy evben ketszer kell max megcsinalni, ha egyebkent a sprayvel rafrissitesz. De tenyleg pepecs melo rendesen lewaxolni, 2-3 ora siman elmegy ra.
En altalaban evente egyszer szoktam megcsinalni a rendes waxolast, ha el nem kurvalkodom, max havonta a sprayt, de azt erdemes egyebkent minden/minden 2. mosasnal megcsinalni.
Igazabol az Audit megcsinaltam a kenegetos pepecselossel vetel utan, azota csak bsd-t kap. A Priusra meg raborult egy fel flakon mannolos speed wax vetel utan, de azzal eleg nehez dolgozni, a bsd sokkal konnyebben eloszlathato, ugyhogy azota a Peiusra is az kerul. A ceges meg… hat az ceges. Parszor kapott bsd-t, de latszik, hogy ridegtartasban volt vegig, azzal nagy csodat nem lehet csinalni. Az uj majd kap rendes waxot es mosogatom meg bsd-zem magamnak. Sajnos a hunyadik alap feher szine nem tul jo minosegu, a 2-3 evesek amik csak a ceges mosast kapjak, mar elegge le vannak mattulva -
MrSealRD
veterán
válasz rbalint88 #6362 üzenetére
Én spary-t használtam eleinte, aztán kipróbáltam ezt a kenegetős változatot... hát sokkal...sokkal több idő.
Már ha azt nézem, hogy a fújós verziónak jó a nedves felület...így nem kell előtte szárazolni. A kenegetőst meg csont szárazra kell hozni...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Szoszo94
őstag
Van bevált módszeretek a kéderek ápolására? Szilikonos cuccot próbáltam anno, de melegben úgyanúgy ragadt a kéder az ajtóhoz, ezt szeretném kiküszöbölni. Autóápolásos topikba félek bekérdezni
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MrSealRD
veterán
válasz Szoszo94 #6366 üzenetére
Gyere csak be oda...
Van aki a glicerin + víz hígításra esküszik... Én Chemical Guys Natural Shine-t és Trim and Gel-t használok. Utóbbi olajosabb jellegű... viszont cserébe az univerzum után is tart...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Szoszo94
őstag
W5 van nekem is ha jól rémlik, anno vásároltam abból a márkából pár cuccot. Hogy viszed fel? Én rongyot raktam a kéder köré és fújtam a spray-t, közben húztam a rongyot magammal és így fújtam körbe - tehét egyből rá a kéderre. Lehet túl sok volt így a mennyiség?
sutszi: nemmmmmmegyek!
Mit jelent, hogy az univerzum után is tart? Nekem az lenne a cél, hogy ne tépőzárként nyíljanak az ajtóim Ahogy egyre melegebb lesz, úgy jön elő ez a fícsör.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Szoszo94 #6370 üzenetére
Télen és nyáron is tapasztaltam már a tépőzár hatást... mindkét fent említett szert kipróbáltam és megszünteti ezt... Csak a Trim and Gel tartósabb...tovább marad fenn.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Szoszo94
őstag
Köszi mindkettőtöknek!
Megnéztem közben, nekem silicon spray vagy mi van ráírva, nem kifejezetten kéderre való, itt lesz a bibi. Beszerzem akkor amit sutszi írt Neten rendelős, vagy Prakti/Obi hasonló helyeken kereshetem?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MrSealRD
veterán
válasz Szoszo94 #6373 üzenetére
Én rendeltem angol webshopból... (ami brexit miatt már nem annyira éri meg jelenleg)
De ha BP 13. kerben jársz valamelyik nap...16 után akkor adok szívesen. Csak hozz valami kis tégelyes cuccot ami jól záródik.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Szoszo94
őstag
válasz MrSealRD #6375 üzenetére
Ó, BP-en ritkán járok, maximum M0 körgyűrűn kikerülöm De köszönöm szépen a felajánlást!
Szép sorjában kipróbálok mimdent, kezdve akkor a legegyszerűbbel (hűtőfolyadék), illetve glicerin is van itthon még az e-cigis időkből. Aztán ha nem válnak be, jöhetnek az írt cuccok
-
hoby36
senior tag
Üdv! Szerintetek a cápa antenna van olyan jó,mint a hagyományos?
A logikában semmi sem véletlen!
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Reggie0 #6386 üzenetére
Én szoktam rádiót hallgatni, SlágerFM van behangolva (előtte Rock Rádió volt ugye az a frekvenciasáv), nekem kényelmes, mert elindulok=szól, leparkolok=nem szól. Meg azon az adón nem kapok agyvérzést vezetés közben és némi szerencsével nem is ölök meg senkit... Kint meg Europe rádiót szoktam hallgatni ha tudok, az osztrákoknál is egészen hallgathatóak, olasz adók már idegesítőbbek, a francia meg csapnivaló, azt éjjel hallgatni hazafelé az autópályán garantált elalvás...
A cápa antenna nem minden autón jó, és az alis nem szokott annyit nyújtani mint a hagyományos, gondolkoztam én is rajta, de végül letettem róla. Ha viszem a gyerekeket úgyis a baby shark megy végtelenítve.... Van egy SD kártyám a kocsiban ha nagyon kiakadok és nem találok normális rádió adót (azért kis hazánkban nem ritka az a hely, pl Mezőkövesd)
-
2ozzmexy
senior tag
Sziasztok! Ismét wax-al kapcsolatos kérdésem lenne: Mivel lehet a túlkent waxot leszedni a műanyag elemekről!? Egyre rondább és mikorszálassal nem jön le...
-
-
veterán
válasz 2ozzmexy #6394 üzenetére
Mivel? Idővel. (= Mi szedi le? Az idő.) Cumi.
Esetleg próbáld meg denaturált szesszel + mikroszálassal. Igyekezz ne szétkenni még jobban!
Tuti tippem nincs. Részben beszívta a műanyag, beleült a pórusaiba.
(Ezért is mondtam, hogy egy alapos mosás + waxolás az elvisz egy napot, ebbe a napba beletartozik, hogy óvatosan kened a széleknél.)Vagy amit BigBlackDog ír. De az se tuti. A Jar mosogatószer elég durva cucc, a fényezésre kent waxot elég jól lekapja.
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz BigBlackDog #6395 üzenetére
Neeem, véletlenül hozzáért az applikátor a fekete műanyag elemekhez itt-ott amit azonnal le is töröltem, de néhány nappal később ott virított a fekete részeken...
-
2ozzmexy
senior tag
Én szóróflakonra és ecsetre gondoltam, működhet? Vagy annyira mélyen lesz a pórusokban?
A mikroszálas nem működött, már amikor töröltem vissza is észrevettem, letöröltem mikroszálassal, de nem segített, pár nap múlva megjelent újra.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz 2ozzmexy #6397 üzenetére
Vagy úgy. Az cumi, a fekete, fényezetlen elemekről mindig élvezet leszedni. Legutóbb Fussot kellett nekem levarázsolni. Az kicsit durvább, teflonos cucc. Én a kifehéredett részekre kentem még egy kicsit a Fussoból (mivel a dobozból kinyert, friss adagban még van oldószer), ami segített feloldani a kifehéredett réteget. Aztán azt -talán- denaturált szeszes vagy sebbenzines ronggyal töröltem át alaposan, illetve egy-két helyen koszradírt is kellett használni. De a végére szépen lejött.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz BigBlackDog #6399 üzenetére
Uh, kellemes egész hétvégés szopásnak hangzik két felvonásban...
Gyurma esetleg? Láttam nemrég egy videót (mert nagyon szexuálja a szememet ezért elkezdtem rákeresni) ahol a srác csak ráfújt valami waxoldót az ecsetre és azzal kente át, utána letörölte egy mikorszálassal. Az a waxoldó valami ChemicalGuys termék és amazonról rendelhető, de csak USA-ból, tehát drágább a posta mint a termék.Majd kap egy mosást és utána megpróbálom valamivel leszedni, de akkor viszek le denszeszt meg sebbenzint is.
A Prevent páramentesítőt leszedni belülről, na az az igazi cumi... (úgy vonza a port mint a régi Videoton TV-nk)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest