Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    Sziasztok,
    egy új autómba keresek menetrögzítő kamerát. sajnos az ajánlott kamerák listája az első hsz-ben elég régi, illetve szintén az első hsz-ben írják, hogy friss infóért itt kell kérdezni :)Szóval a régi autóimban Yi dash cam-ot használok, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Akksikat már cseréltem, a kamerák jól működnek évek óta.
    Vettem azonban egy új autót, amibe komolyabb kamerát vennék (meg már nem is kapható a yi dash cam)
    Szóval nagyjából ezeket szeretném, persze nem tudom, miket tudnak az új kamerák, de kb. ez az elképzelésem:
    Legfontosabb a legjobb felvétel készítése mind nappal, mind éjjel. Akár rávilágít a fényszóró a rendszámra, akár árnyék van, akár sötét, akár... legyen a lehető legjobb minőségű a felvétel.
    Aztán jó lenne a parkolásfigyelés. 360 fokos lenne ideális, hátra és oldalra nem szeretnék kamerát tenni, csak egyet a szélvédőre.
    Akksi cserélhető legyen utólag.
    gyújtásra induljon automatikusan, állás esetén jó lenne valami akksikímélő parkolási mód, pl. másodpercenként egy felvétel, vagy nem tudom... de valami. Sokat fog állni az autó, tehát nem kéne lemeríteni...
    Hirtelen ezek. Esetleg lökésre bekapcsol, mondjuk sajnos meghúzásra (kulccsal) nem fog bekapcsolni, de ha meglökik, akkor készítsen "emergency" videót parkolás alatt is (és ezt jelezze, amint beülök)
    Ami nem érdekel: ADAS, csipogás, figyelés és társai. csak a menet (és állás) rögzítése érdekel. ez az, ami fontos.
    Köszönöm szépen, várom, hogy mit ajánlotok, vagy mivel bővítenétek ki (mondom, nem vettem új kamerát 3-5 éve, így nem ismerem a képességeiket)

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák