Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz Lusu #74487 üzenetére

    Erdekes, amit irtal, mert ugy remlik, hogy annak idejen olvastam 1 cikket, ahol azzal foglalkoztak, hogy hogy lehet javitani az autokban a zene minoseget kb 8 lepesben, es nagyon elokelo helyen volt a noveld a hangszorok szamat...
    Kb igy nezett ki a lista nagyjabol evek tavlatabol:
    1. Cserelj fejegyseget
    2. Cserelj hangszorokat
    3. Noveld a hangszorok szamat
    4. Epits be melynyomot
    5. Kabelezd at az autot
    6. zaj es rezonancia csokkento panelek beepitese

    Volt meg 1-2 pont, de azokra nem emlekszem.

    Hat nem tudom, hogy elmennek-e csak azert szakemberhez, hogy beallittassam a DSP-t, mert hat fulem nekem is van, es kelloen sok ido alatt eleg jol be tudnam allitani. Nyilvan soha nem lenne olyan, mint ha szakember csinalna, es nyilvan 10x tovabb is tartana, de 1 kisebb vagyont sporolnek vele.
    Arrol nem beszelve, hogy 1 havert rabeszeltem ,hogy a kocsijaban csereljen fejegyseget, hangszorokat, mert iszonyat szarul szolt. Rakoltott vagy 250-300eFt-ot (nyilvan nem profi rendszer epitese volt a cel, hanem hogy kategoriakkal jobb legyen, mint volt), ha nem egyutt megyunk atvenni, es tudom, hogy ki van cserlve, akkor azt hittem volna, hogy megsem csinaltatta meg, mert pont ugyanolyan fosul szolt, mint elotte. Csak mostmar Hertz cuccok voltak benne, meg Clarion (???), vagy Alpine (???) fejegyseg.
    Nekem egett a pofam....
    Tudom, lehet hogy be kell jarodnia....

    Tehat a szakemberek kozott is vannak olyanok, akiknek 1 fillert nem adnek.

Új hozzászólás Aktív témák