Új hozzászólás Aktív témák

  • V8engines

    tag

    Sziasztok!
    Rég jöttem kérdéssel. Na most akkor belehúzok. :DD
    Hozzáértő és jobban benne lévő HIFI-sek!
    Hozok pár képet (adminoktól elnézést, de szerintem külön hozok- 1-1 képet üzenetben, így a válasz is egyértelműbb lesz, főleg számomra).

    Lényeg, Golf ll. Nem, amúgy lényeges :D , de a lényeges az, hogy behangoltam szerintem most már (2018 3. hó óta végre), hogy nekem megfelel fülre.
    Sok a magas (amit egyébként szeretek, főleg a female vocal-oknál), erre már megkaptam itt valakitől, hogy a magasaimat tüntessem el a gyári műszerfali hangszóró helyről, mert a szélvédő felé állnak, így ez nem oké. -Esetleg még ki fogom bontani, és billentek magam felé. Ki nem szedném, mert takarva akarom hagyni, rejtve.

    A rendszer (már hoztam mutatóba, de írom még egyszer):
    JVC 2 Din (mindenféle állítási lehetőséggel, ilyenem még nem volt)
    16-os Axton Z-Series, hangváltóival, magasaival (a két ajtóban, szigetelve nincs, nekem így is megteszi)
    A 3 utas Pioneer-eket a kalaptartóban hagyjuk, mert itt nem mérvadó (főleg egyedül utazom, azok le vannak húzva ezen esetben)
    Egy 4 csatis erő (Axtonéktól szintén), Ő hajtja az első szettet (és a kalaptartót).
    Egy két csatis, hidalt erő ('90-es évek végéről), Ő hajtja a ládában lévő 25-ős Mac Hurricane-t.

    Na és akkor nálam jelenleg így néz ki. -Tudom hogy mindehhez hallani is kéne, de jelezzetek már ha valamit nagyon elhangoltam bármelyik irányba.
    Bocs a képminőségekért, de hirtelenjében csak okossal fotóztam, tükröződés mindenfelé, plusz mindennapi használatú jármű, takarítva meg már rég volt. Kicsit trehány vagyok ez ügyben mostanság. Meg értelme se sok lenne.

    1. kép

Új hozzászólás Aktív témák