Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    Sziasztok!
    Az "uj" ceges automba at szeretnem telepiteni az eddigi "hangrendszeremet", amivel eddig nagyon elegedett voltam. Imadom a hangjat, es barki hallotta hasonlokeppen nyilatkozott rola.
    Tehat annak mar utana neztem, hogy a DLS Reference 16,5cm-es hangszorokat siman at tudom tenni az Opel G Astra Caravanba, de a Clarion CX609e 2DIN-es fejegyseget nem tudom hely hianyaban. (A Clariont sk kicsit modositottam, hogy sokkal szebben szoljon, a kondikat kicsereltem Audio-Grade kondikra, a muveleti erosito is cserelve lett, es meg 1 par kisebb dolog). Meg igy 5-6 ev utan is minden nap beleszeretek a hangjaba.

    Tehat a kerdesem az lenne, hogy milyen fejegyseget tudnatok ajanlani, aminek szep / gyonyoru hangja van alapbol, minden modding nelkul????
    Vagy milyen regebbi modellt tudnatok ajanlani, ami nemi muszeresz munkaval "audiophile-e" lehet tenni?
    A regebbi modell valasztast nemileg neheziti, hogy bluetooth-ot viszont szeretnek, mert a gyerekek izlesenek nem felel meg az en zene valogatasom.

    Erositot, melyladat nem nem szeretnek.
    Eddig MP3-at hallgattam , mert a fejegyseg azt tudta, de ha az uj fejegyseg ha tudna flac-ot, akkor ennek orulnek.
    Mindenfele zenet hallgatok (imadom a klasszikus gitar zenetol kezdve, Eminemen, Tankcsapdan, Metallican, Iron Maiden-en keresztul a mai pop rock slagereken keresztul mindent).
    Nyilvan a fejegysegbe CD-re nincs szukseg, de ha a TUTI fejegysegben van, am legyen.
    Penzben csak a fejegysegre cca 80-100eFt-ig tudnek elmenni.
    (Review-k ajanlasa alapjan az Alpine CDE-193BT-t vennem, de inkabb gondoltam itt is megkerdezem, hatha valaki tud jobbat). A hangminoseg a legfontosabb!
    Valakinek valami tuti ajanlasa???

Új hozzászólás Aktív témák