Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    Sziasztok!

    Érdekes jelenséggel küzdök. Beépítettem a 2. erősítőt. A mostani felállásban az Alpine 3549 hajtja a ládát és egy DLS CA40 a szettet. Alpine CDE-178BT fej. A remote szál az Alpine-ba megy és abból az aljzatból húztam 1 vezetéket a DLS remote-ba át. Akksi egy 64Ah-s Exide Premium. Menet közben minden szép és jó, jól működik, jól szól. Amikor beindítom az autót, bekapcsolom a zenét, szól minden. Aztán elindulok, alászedem a kormányt és 1 pillanatra a szett elhallgat, a mély megy. Ez kb. 1 másodperc. Utána amikor odaérek ahová tartok és állok be, megint alászedem a kormányt, néha ilyenkor is elmegy 1 pillanatra a szettből a hang. Közte folyamatosan szól, ha hajtűkanyar van és csontra kitekerem a kormányt akkor is. Tehát kb. az 1. elindulás utáni kormánymozdulatnál, meg megállásnál pár km/h-s tempónál történő utolsó kormánymozdulatnál elhallgat 1 pillanatra. Ez mi lehet??? Nem komoly probléma, de idegesítő és nyilván arra utal h. vmi csak nincs rendben.

    Más: A poén kedvéért behúztam egy 3. RCA kábelt, mert volt itthon. RENEGADE :DDD Na kipróbáltam. Alacsony hangerőn semmi extra, de ahogy elkezdem feltekerni a hangerőt, annyira érezni h. semmi dinamika és hiányzik az alsó és felső frekvenciasáv.
    A Sinus Live 5eFt-os RCA kábel viszont bevált, nekem tetszik a hangja, dinamikája. Kb azzal nem szívtam meg a Conrad-ból rendelt csomagból.
    Most érzem igazán, hogy 1-2eFt-ért milyen gagyi kábelt lehet venni...

Új hozzászólás Aktív témák