Új hozzászólás Aktív témák

  • attila666

    tag

    válasz Joe fiú #19622 üzenetére

    Végül sikerült találnom egy MX165 Plus komponens szettet, nem üzletből, de kicsomagolatlan volt és viszonylag jó áron adta el a srác (65 euróért - kb 19 000Ft). Sajnos itt Szlovákiában a legolcsóbb internetes áruházban is 100 euró (30e Ft) felett vannak ezeknek a komponens szetteknek az árai, a használtaké pedig általában nem sokkal olcsóbbak.
    Ma meg is érkeztek, csak az autóm a szerelőnél van, rozsdafoltok kijavitása céljából. Addig elkezdtük otthon kivágni a kiemelőgyűrűket, 2db kiemelőgyűrű van összerakva, darabonként 2cm vastagok és az aljára fog menni mégegy szélesebb, ami az ajtóra fogja felfogatni őket, valósznűleg az is 2cm vastag lesz (feltéve, hogy a kárpitnak nem lesz útjában), gondolom, hogy igy legalább a beépitési mélységnek megfelelően ki lesznek a hangszórók emelve, remélhetőleg a kárpit mögött elbújik a hangszóró is.
    Valahol olvastam, hogy ezek a kiemelőgyűrűk magába szivhatják a nedvességet és tönkremehetnek, lakk vagy valami hasonlóval kenjem át őket vagy ez hülyeség? Az alsó kiemelőgyűrű és az ajtó közé szoktak rakni valamilyen puha anyagot (szivacs, pamut vagy hasonló) vagy csak egyszerűen fogassam fel néhány csavarral?

    Esetleg valakinek ilyennel van tapasztalata? Először csinálok ilyet, úgyhogy nem tudom, hogy nem-e rontok el valamit vagy mire kell figyelni. Tudom, hogy nem a legjobban néz ki, de kárpit mögött nem látja senki és igy megtakaritok 15e Ft-ot (nálunk üzletben 5000e Ft-ért árulnak egy pár kiemelőgyűrűt), csak a jól szóljon és ne essen szét :D

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák