Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
Valaki próbált már DLD500+t? Mekkora erősítőteljesítmény kell neki,hogy jól érezze magát?
Haverom szeretne venni a jelenlegi MNC-je helyett valami erősebbet, semmi sem fontos csak a hangerő,ezért gondoltam a DLD-re.Ha esetleg számít valamit,akkor egy kis Renault Clioba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Peti66
senior tag
válasz orbano #15202 üzenetére
A'la(detto, majdnem) Genesis Kiváló darabok egyenként is.
Konklúzió: SQ Rencer építőknek nagyon érdemes megfontolniuk.Pláne ennyiért
De,a Proton is járt ám "zeneiskolába"[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Joe fiú
senior tag
válasz k-feri65 #15205 üzenetére
Remek,akkor nem kell alá olyan nagy erősítőteljesítmény.
cicmanyek: igen ez kell neki
Más. Bepróbáltam ma a DLS R5a szettem és eléggé meglepődtem(nem pozitív értelemben).Egyáltalán nem szólt jobban mint a SAl ami benn van,a DLS magasa pedig egyáltalán nem tetszett. Most úgy hagytam,hogy az egyik oldalt a Sal másik oldalt a DLS van, és egyáltalán nem lehet észrevenni semmi különbség,a SAL mintha még talán hangosabb is volna és dinamikusabb.
Létezhet,hogy az ajtó,autó nem tetszik a DLS-nek vagy csak nekem van ilyen rossz fülem?(Amúgy elektronikus zenén próbáltam egyelőre csak). -
codilandi
tag
Kiszélesedett a THÁÁÁLIA
Mostanában csak finomhangolgatok, hallgatózok, nem cserélek semmilyen komponenst, próbálok új dolgokat felfedezni a rendszerben és a tháliában
Működik...
Most, hogy a fázisokat a fejen mindenhol NORmálisra állítottam, teltebb, kerekebb lett a hangja, ami nagyon tetszik (mintha 3útba kúszna). A fordított fázisoknál a fókuszt és fázishibákat nagyon jól lehetett kezelni, de itt is lehet olyat találni, ami már nagyon jól alakul az időkorrnak köszönhetően. Megmaradt minden, ahogy szeretem, de elértem nagyon jó szélességet, amit nem gondoltam volna ebben a kicsinek mondható autóban...
Tényleg igaz, hogy a fázisfordítás picit módosítja hangzást. Az a furcsa, hogy versenyen egy olyan értékelést kaptam, hogy nagyon jó a közepe, nagyon sok a részlet (ilyen teteje-alja szűkebb vázaformát mutatott Paál J. pesten az értékelés közben---amikor nyert az autó) és most szerintem mégjobb.
A fókusz és a pozíciók abszolút tetszenek, bár lesz még finomítva biztosan, a mélysége megmaradt, sőt kockáztatom, hogy még jobb is lett.Szóval, nemtudom mit rejteget még a rendszer, de van még mit próbálkozni rajta...
---bocsi a hosszú meséért...én is szeretnem mások kis történeteit olvasni, remélem nem csak én vagyok egyedül ezzel---
-
Peti66
senior tag
válasz Joe fiú #15209 üzenetére
Próbáld ki mindenképpen másik erővel,mert itt a kulcs szó az érzékenység
Általánosságban mondható,hogy a 88-90dB-es hangszórók jobbak.Nem véletlenül drágábbak is,mint 91-94dB-es társaik
1 izom erővel ki bírod hozni az állatot az R5-ből is.Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
gabo01
senior tag
Tegnap be kerültek az XT2-esek! Hát mit mondjak nem rossz!
Most már értem miért mondta mindenki, hogy a Junior magasai nem a legjobbak! -
codilandi
tag
válasz orbano #15216 üzenetére
épp azt mondom, hogy szinte minden tekintetben jobb lett. hangban "dúsabb", vagy nem is tudom, hogy írjam le...érzi ezt az ember, főleg a saját autójánál.
Jah és a színpad magasságról nem szóltam...feljebb került, de nem is kevéssel! Ezt sem gondoltam volna
XT3? bennfigyel már ? Kíváncsi vagyok rá!
[ Szerkesztve ]
-
gabo01
senior tag
válasz Peti66 #15222 üzenetére
Na ez egy jó kérdés! Először kipróbáljuk Az-X-el 1egy másik erősítővel! Aztán ha azzal sem lesz jó akkor kipróbáljuk az MB Quart kick-el és remélhetőleg ezek után már sokkal okosabbak leszünk!
Aztán ha a hangszóró a ludas utána jön az agyalás, hogy mi kerüljön a helyére?! -
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #15223 üzenetére
Hát ja,össze kell ám párosítani az erő vs. hsz. kombókat,mert nagyon szoros kölcsönhatásban
vannak
Tomi-nak,ha megvan még neki a nagy finix,érdemes lenne 1 próba erejéig a jelenlegi motyóval bepróbálni[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Homer J.
csendes tag
Sziasztok!
Pioneer DEH-P80MP-vel tapasztalat, vélemény?
H.
"Nem szoktam imádkozni, de ha tényleg odafent vagy, kérlek ments meg, Superman!" - H.J.S.
-
gabo01
senior tag
válasz Peti66 #15224 üzenetére
Azt hiszem az már nincs meg! Arról beszéltünk, hogy vagy a Dragster-el de inkább a Helix E40-el lesz kipróbálva!
Az MB Quart kick-re is nagyon kíváncsi vagyok! Elég szimpatikus adatok vannak megadva a leírásában! Tomi szerint ha az bekerül az ajtóba valószínű nem nagyon akarom majd kiszedni! -
gabo01
senior tag
Vajon véletlen párosítás?: Helix+MB Quart
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #15229 üzenetére
Persze,hogy nem a titán magast fogják vissza a csöves puha bársonyosságával
Önmagába az MB Pvf magas nem 1 extra klasszis,de az Xt-vel lehet borítani fog mindent.(pozitív értelemben)Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
gabo01
senior tag
válasz Peti66 #15231 üzenetére
Ki fogjuk próbálni!
Az MB Quart hangszórókkal van tapasztalatod? PVF216, QSF 216 Nano elsősorban!
Bár ha cserére kerül sor elsősorban a PVF 216 lehet esélyes mert a QSF nagyon drága!
Vagy tudsz ajánlani olyan kick-et vagy szettet ami kellő mély tartománnyal és dinamikával bír amellett, hogy szépen is zenél? -
orbano
félisten
A vér nem válik VAZZE!™
-
T1b33
tag
Nagyon jó vétel ennyi pénzért, én nem hallottam szólni, de tuti jó cucc! Calibra fórumos srácé a cucc, Roki erősítővel van hajtva azt hiszem!
[ Szerkesztve ]
-
rooland
senior tag
válasz orbano #15237 üzenetére
Én erősen gondolkodtam/gondolkodok rajta, de sajnos csak jövőhét elején tudom betenni az új RCA-t, hogy 'teljesen összerakott' legyen a rendszer.
Feleslegesen meg nem akarom megvenni, hogy netán ha nem passzol nálam a nyakamon maradjon.
Valakit nem érdekel komolyabban? Esetleg ha megvenném és nálam nem zenélne jól lenne kinek tovább adjam!?
Nem merek belevágni. (meg nincs is értelme teljesen amíg össze nem állt a mostani rendszerem és nem hallom a kialakult hangját, csak nehogy elkeljen közben...)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest