Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz tibbike01 #51361 üzenetére

    Igen jó rá, kerámia előtt át szoktam menni GYEON PREP-el is IPA után.

    Ablakra is jó, kollégának úgy kellett volna fogalmazni hogy nála nem működött. Illetve azt a tökéletes eredményt is megnézném. Semmi folt, tökéletes sarkok, semmi szösz / kosz maradék az éleken. Milyen rongyot használt, az hogyan volt mosva, maga az ablak mennyire volt retkes, hogyan volt tisztítva... Ablak az tud kényes lenni.

    Az én kocsi és ház ablakaimon működik az IPA de gyakran van tisztítva és nincs forgalmas út a közelünkben. Volt itt olyan kocsi aminek több mint 1 éve nem volt pucolva az ablaka, azon nem működött, mindig fent maradt valami olajos homályos réteg. Bár ott is közre játszott a rosszul mosott rongya az embernek...

    Sőt tovább megyek, sokszor a sima deszt víz is elég a házra ha gyakran van takarítva, vagy a kocsi ablakok belső felére. Feltételezve hogy 1-2 havonta át van törölve. Korrektül mosott ablakra való ronggyal.

    Ecet is jó, az én tapasztalatom alapján a ritkábban tisztított ablakokon tud jobb eredményt elérni. Én főképp akkor használom ha vízkőfoltos marad nagy ritkán a szélvédő. De akkor is kap legalább egy deszt víz permetes rongyot befejezni.

    Mindenki használja azt ami működik nála, nem csak egy jó technika létezik. Illetve nem csak egyféleképpen tud koszos lenni egy üveg...

Új hozzászólás Aktív témák