Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Végre ma volt időm kipróbálni a Valet Pro Citrus Pre Wash-t, és csak jókat tudok róla mondani! Eddig ez az első szer ami mondhatni teljesen le tudott szedni minden madárürüléket a kocsiról. Általában a kicsi illetve nagyobbakkal még többet szoktam szívni még a magasnyomású ellenére is, de ez nagyon szépen lehoz mindent úgyhogy bátran merem ajánlani bárkinek!
    Keverési arányt tekintve 700ml meleg víz + 100ml citrus pre wash-t adtam hozzá az MJJC-hez, ez úgy látszik bőven elegendő keverési arány. A Valet Pro 1:10-es arányt ajánl kívülre, de ez a 1:7 tökéletes volt.

    Illetve samponnak kipróbáltam a Chemical Guys Citrus Wash & Gloss-t is, erről is csak jókat tudok mondani. Bár a Valet Pro-s előmosás után sok kosz nem maradt a kocsin, de ez a sampon mindent makulátlanul lehozott. Azt tudni kell róla hogy nem PH Semleges, de ha követjük a gyártó utasítását akkor nem tesz kárt a wax-ban. Ez 1 uncia (~30ml) anyagot jelent 5 gallon (~19liter) vízhez. Én 12 literhez raktam ugyanennyit. Szóval mind a kettő nagyon jó vétel volt, külön örülök a ValetPro cuccnak.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák