Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    Magam és hasonszőrű társaim részéről legalábbis azt tudom mondani, hogy Lenco folyadék miatt és attól függetlenül is számtalan lemezemet meglemezőrőztem anno, és a genfi CERN által működtetett Higgs-bozon mikroszkóp se mutatott volna ki maradványanyagot a lehántott lemezőrből. Nem tudom, milyen hibát kell elkövetni ahhoz, hogy maradványanyag maradványozzon a barázdákban, de semmilyen mikroszkóp alatt sem sikerült példát látnunk erre. Bizonyára lehetséges.
    Én faragasztót nem próbáltam, de mint említettem, a megfelelő fajták kiválasztása nyilván hasonló eredményt hoz, mint a Lemezőr. A mellékelt videón is mikroszkópozással végződik a bemutató.

    De ha vannak példák arra(?!), hogy a barázdákban kis szálak maradtak vissza valami módon a Lemezőrből, hát nyilván jobb a biztonság, inkább ne alkalmazza, aki nem biztos magában. Az illető valószínűleg alkoholos vattát se használjon és mikroszálas kendőt se, és akkor már bársonypárnát se és labdacsot se és portalanításhoz grafitkefét se. Csak mosót használjon, persze olyan folyadékkal, amiben biztosan nincsenek a ma divatos mikroműanyag szennyeződések.
    (Lenco készletet meg ugye eleve senki se, hacsaknem életreszóló készlete van belőle.)

    Szerk.: A témától függetlenül mondom, ne igyatok palackozott ásványvizet, kutatások szerint általában legalább húszszor annyi bennük a mikroműanyag, mint a csapvízben - plusz a PET palack ügye ugye.
    Persze a csapvízben is van ma már mikroműanyag szennyeződés, úgyhogy legjobb, ha nem isztok, nem esztek semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák