Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz crea1984 #35539 üzenetére

    Hangon? Hát, jó vagy! :DDD :((( :B Már írtam: azért halkabb, mert kevésbé melegszik, és azért melegszik kevésbé, mert kevesebbet fogyaszt, és azért fogyaszt kevesebbet, mert én úgy akartam. ;] Az elején azért nincs változás, mert a boot-up felpörgetést változatlanul hagytam. Általános elvem, hogy boot-up beállításokhoz nem nyúlok (ha csak nem rossz a gyári bios :P ), mert akkor totál terhelésen van a kari, tehát a fesz. és a hűtés is kell neki.
    Tuning szempontjából annyit nyerhetsz, hogy a jobb hűtés-szabályozásnak köszönhetően esetleg magasabb órajeleket érhetsz el. Nálam pl. ez a hűtés (2 slotos hűtővel /sze) 80°C alatt megfogja a karit még 896/1296MHz-en is (ami persze játékokban ált. nem stabil), miközben 75%-on pörög csak. A te hűtőddel nem tudom, monitorozd ki szépen 2D-ben és 3D-ben is, nehogy a halkság mellett túlhevüljön.
    Egyébként a gyári hűtés egy 0 vonal volt, aztán lényegében egyetlen függőleges vonalban voltak a sávok, tehát a pörgettyűzést nem véletlenül hallottad. Most 19%-os meredekséggel gyorsul a venti, tehát nem nagyon zajonghat.

    Ne módosítsd a biost tuninghoz! Ott a CCC vagy az ATT, bár utóbbi 3870-nél + pár fokot jelent a bios értékein is. Ha nem kell a tuning, fölöslegesen kínzod a karit, ha meg kell, akkor sem biztos, hogy stabil, és hazavághatod a VGA-t. Nálam is alap órajeleken van a bios, ha meg ahhoz az 1-2 játékhoz tuning kell, ott van rá a profil. Egyébként igen, OC lenne, és az Overdrive szépen lekezelné azt is, mint a mostani high 3D-t. És az, hogy a teszt mire áll be, még nem jelent semmit, mert jön egy olyan Catalyst, mint a 8.8-as, és elkezd szépen kidobálni a játékokból, ha nem alap 3D órajelen vagy. Vagy akár csak egy újabb játék, ahogy Warhead is kifagyogat olyan VGA-tuningokon, amelyek eddig gond nélkül mentek minden játékban. Szóval maradj a gyári órajel-beállításokon. De ez persze csak egy javaslat.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák