Új hozzászólás Aktív témák

  • - = Zk = -

    félisten

    válasz Bali27 #27318 üzenetére

    igen,közben utánnanéztem,de nemlátom miben volna javulás az előzőhöz képest...
    lehet felrakom próbaképp,csak nemtudom miben kéne látnom a változást :)

    zozoz1:pénzhez jutottam,és gépet KELLETT újítanom(az új stalker miatt ;] )és hát filózgattam mit vegyek(alaplap,proci,vga,ram+ egyebek)PH!-s emberekkel öszeültünk,és amim most van az lett a végeredmény...nah.
    bementem a boltba,(legalább eccer lásd az ellenfeledet ;) )leadtam a rendelést,azt mondta a srác másnap 14órátol mehetek érte...a futár +1nap...elrobogtam.másnap melóból vissza..
    bent sokan voltak...megijedtem mikorra végzek...mondom addig körbenézek a boltban,két fejfordítás és sehol senki :Y azigen..kiszolgálás 5*..
    kérdeztem az egyik srácot hogy rendeltem,hogyan tovább..ő készséggel átírányitott egy csinos csajhoz,akinél kifizettem a cuccokat ~180k(nagyobb összegeket mért nőknél fizetünk?hmm)..kezem,ben a papír,vissza asráchoz...elrobogott...két hatalmas pakkal jött vissza.minden megy simán,mire ránézek az Enermax Táp dobozára(bevolt egy picit nyomódva),mondom a srácnak mire észbe sem kaptam,szememe előtt kibontotta :Y meggyőződtünk hogy semmi baja a tápnak..csak felületi!
    mondtam a srácnak hogy nagy szatyrot adjon,merthát...azért mégis(egy enermax táp,egy proci,egy zalman hűtő,egy VGA,egy Giga alaplap,egy Gamer egér,...van súlya)
    akkora szatyrot kaptam,hogy csak néztem..aszittem adnak 160zacsit mint a teszkoba..és nem..
    korrektek voltak...csak ajánlani tudom Őket...

    egyedül a ramokat nem náluk vettem,mert azt PH!-ról vettem Ősembertől(akinek UP :R ),

    [ Szerkesztve ]

    " Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

Új hozzászólás Aktív témák