Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    udi
    Hibázik= az AtiTool artifactol, már írtam. Viszont még az is hibatünet, hogy ha a GPUt megpróbálja húzni Fing max paranccsal, akkor pár MHz emelés után lefagy az egész gép ahogy van.
    Ezzel kapcsolatban mondtam neki, hogy ez az AtiTool faszsága, próbálja csak meg a memóriákat húzni, majd rájön. De ilyen indokkal, hogy ''nem lehet húzni'', szó sem lehet visszavételről nálam. Az alapórajeles artifact már ütős érv :W
    A lapja szerintem is hulladék, miazhogy anyázik Ati kártyákkal...vicc :U
    Driverprobléma, hát a gyári drivert feltette, javaslatomra felteszi majd a 7.12őt.
    Tehát első körben a drivert fogja megpróbálni. Aztán jön a cseretáppal való tesztelés. Ha ez sem jön be, én bebizonyítom neki, hogy más gépben/lapban hibátlan, és lecseréltetem vele a gépét egy jó kis AM2/X2 duóra, ahelyett hogy visszavenném a vidkarit.

    MolnarZ
    Én is csak sejtegetem. És valóban, az alaplap tűnik a legvalószínűbbnek, de ki kell kideríteni, hogy nem-e a táp az ok, mert ugye egyszerűbb (és emészthetőbb) megoldás, ha egy új tápot vetetek vele, mintha a fél gépét cseréltetném ;]
    K8Lre én nem várnék...messze van az még (és úgyis qrva drága lesz a megjelenés évében). Jelen helyzetben nagyon jó alternatíva egy AM2es rendszer, C2Dhez képest olcsó nF570Ultra lappal, egy 3800+/4200+os X2ővel 2GB CL4 DDRII-800 társaságában.2.5-2.8GHzen ez is kajak alapja lehet a PCnek.

    [Szerkesztve]

Aktív témák