Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Tényleg, van ATI kártyákhoz valami, amivel órajeleket lehet állítani, VISTA alá? Egy túlmelegedős kártyám van, amit downgradelni kéne, és szeretném feltenni a Vista B2-t.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
aginor
veterán
válasz Komplikato #852 üzenetére
AtiTool 0.25beta04 nálam elindult.
Érdekes, mostmár nem megy.
[Szerkesztve]Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Orgi
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet kapni ilyen HIS karit? Én eddig 55-ért láttam Sapphire x1800gto-t Accelero hűtéssel 55k-ért, de érdekelne más gyártó terméke is, bár ez elég jó vételnek tűnik nekem eddig.
-
celeron
senior tag
Mi van?
Ti már Vistában utaztok?
Le vaok maradva -
GF király
tag
Hi!
én most vettem egy Accelero x2 hűtőt és nagyon jól dolgozik 30 fokos szobában 47 fokos a gpu 1200 as fordulaton a gyári hűtő 54-55 fokos volt
az Accelero x2 2000-es fordulaton használva az ati tool progit futatva a gpu hömérséklete nem ment 57 fok felé.
A gyári hűtő simán 70fokig ment és ekkor felpőrgette a ventit és amikor feszt adtam neki már nem bírta rendesen lehűteni a gput
az Accelero x2 mikor feszt adtam a gpu nak 1.350voltot és 2000 -es fordulattal ment (alapon fordon nem próbáltam) 640 mhz nél én léptem ki az Ati toolból simán futott
A memoriák 666 mhz el menek alapfeszen 1.9 voltal stabilan mikor 2 voltal 700 mhz
igaz ezek a ramok 1.4ns samsungok
Sappire 1800gto fulled by
az Accelero x2 szerintem nagyon jó hűtő a depo.hun vettem 4990 ft volt.szaki
-
MrCuby
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne javaslatotok, hogy érdemes e beruházni egy ilyen kártyára most, vagy érdemes e megvárni a dx10 kompatibilis kártyákat? Ha várni érdemes akkor előre láthatólag mikor jelennek meg ilyen kártyák és milyen árfekvésben?
köszi. -
aginor
veterán
Pipa aktiválásra csk a his, és a Connect3D esetében van esély, más kátyáknál nem.
A jobb hűtéssel elképzelhető hogy a memo menne fentebb is, de lehet, hogy csak ennyi van benne(próbálj rata feszt emelni).
A tunningra soha nincs garancia, de egy jobb hűtés soha sem árthat.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Szerintem érdemes lehet beruházni.
A Dx10 kártyák elvileg már év vége felé megérkeznek a felső kategóriába, de dx10 csak a jövő év alején lesz vmikor a Vistával, és a játékokkal együtt.
Az, hogy mekkorát fog zuhanni a dx9 kártyák ára nem lehet tudni, mert egyrészt a legtöbb dx10 játék is fut majd velük rendesen, másrészt ott van az átállási ídő a vista-ra.
De ha azt számolod, hogy most megveszed, akkor még több mint fél évig biztosan nem lesz vele gond, és minden fa**án fut majd rajta.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
DroneZ^
őstag
Sziasztok, az x1800gto sapphire-m felbontasvaltaskor és teljesképernyös progiknál bedob 10ed másodpercre 5pixel vmilyen szinü kis vizszintes csikot... igen idegesitö és nem hiba, gyarilag ilyen, sött az 1900xtx is, aki tudja hogy mi ez és hogyan javitható, esetleg teljesen eltünthetö írjon! nagyon sürgös!
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
uzsz
senior tag
Apropó az új catalyst-al másnak is van baja v csak én szívok? commandline interface errorral elszál, sőt már indításnál is bedob egy ilyen hibaüzenetet.
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
Fütyesz
aktív tag
Gigabyte 7600gt slilentpipe vagy his excalibur x1800gto iceq3 turbo?
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
aginor
veterán
-
aginor
veterán
Pipa aktiválástól nem hal be.
Legrosszabb esetben is csak annyi történik, hogy nem megy rajta a pipa, és semmi több.
A húzást meg feszemeléssel kell csinálni, szerintem arra sem lehet rájönni, amíg 1.4V-nál többet nem adsz neki.
De ha biztosra akarsz menni, akkor csak 1.2V-vel küld meg..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
skippper
senior tag
Hol lehet állítani a kártyán a feszültségeket? Lehet én vagyok vak, de sehol sem találom.
-
skippper
senior tag
Kaptam egy OverClocker nevű programot feszemelés gyanánt, de nem igazán működik. Hiába változtatok a feszültségen, az RivaTuner-ban nézve nem változik semmit. Ha valakinek van valami ötlete vagy progija, az légyszi segítsen. Ty előre is
[Szerkesztve] -
celeron
senior tag
Nem toom tifelétek hogy van, de nálunk, megveszed a karit, és 3, vagy 4 napon belül, ha v.mi hülyeséget csinálsz vele, vagy ha szal a kártya, kicserélik gondolkodás nélkül! Tehát ha lehet nálatok ilyet csinálni, akkor pár napon belül próbáld ki, ha jó, akkor jó, ha nem jó, akkormeg cseréljék ki, ''meghatározhatatlan hiba'' következtében.
-
celeron
senior tag
Srácok!
Ha a karimmal kb. 600 MHz fölé merészkedek, akkor pixelhibás a kép...nem is gyengén.
Ezt a hibát lehetne orvosolni feszültség emeléssel? -
Shodan
addikt
válasz KILLSCLAPS #896 üzenetére
mindegyik ezt csinálja, de engem nem zavar annyira.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest