Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz kungzi #10298 üzenetére
Hogy erted , hogy engedi? Nem lehet a csuszkat fennebb tolni, vagy pedig "szemetel" a kartya? Milyen programban huzod? CCC, MSI aft.burn, Trixx ?
Ha az "engedest" arra erted hogy 820 mhz nel nalad mar szemetel, akkor arra csak az a valasz amit elottem mar Polonic mondott.Nincs garancia arra , hogy egy kartyat meddig lehet huzni.Szerencsetol fugg. -
PiE137
senior tag
Sziasztok,
A Giga 6850-es vga-m bug-okat szór a játék grafba, ha feltolom 875/1200-ig.
Van vkinek ilyen kártyával tapasztalata?
Kíváncsi lennék, h a gyári OC-n felül mennyit bír el hiba nélkül... -
szőröscica
addikt
válasz szasanyi #10296 üzenetére
És a Vapor-X halkabb?
Elnézést, ha butaságokat kérdezek, nem szándékozom az agyatokra menni, de én sajnos nehezen igazodok már el ennyi típus között. Pár éve még kb. 5 modellje volt egy cégnek a piacon (pl. geforce 6200, 6600, 6600gt, 6800, gt, ultra), most egy kártyából egy gyártónak van ötféle kiadása. Ez nekem sok.
-
szasanyi
félisten
válasz szőröscica #10310 üzenetére
Kicsivel lehet, de melegebb is. A tápom hangtalan, a Hyper TX3 leszabályozva ~900 f/min szintén, a Noctua házventi nincs szabályozva annak van minimális, éppen hallható hangja - ezek közül a VGA nem hallatszott ki, mert max. terhelésnél is ~1580 f/min a fordulatszáma. Sztem az általam ajánlott kártya gyári hűtése a leghalkabb megoldások közül való. Vapor-X drágább kicsit, ha gondolod az is biztosan jó.
-
Valdez
őstag
válasz szőröscica #10312 üzenetére
10-15% különbség van a 2 kari között. Tuninggal talán még több is.
Pénztárcától függ a dolog. -
alibaba78
őstag
válasz szőröscica #10312 üzenetére
Neki van mindketto, mer csoro gyerek.
-
szasanyi
félisten
válasz alibaba78 #10314 üzenetére
Itt a pont joamilestoné! Nem tudtam eldönteni melyik legyen, hát megvettem mind2t. Nem, dehogy... illetve igen... ööö a másik a fiam gépében van, mer' akármivel ő sem elégszik meg ám.
Bagoly mondja verébnek...
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Na még egy picit húztam!
sorry a rossz minőségért, jó képfeltőltős oldalt nem ismerek. -
polonic
félisten
válasz Vasinger! #10319 üzenetére
Miért, nálad egyáltalán nem működik?
Vagy csak a 300/300-ra gondolsz. Már rengetegszer le lett írva, hogy apróság.
Visszaveszi az órejeleket, tehát nem 775/100-en megy?
Jól működik az energiagazdálkodás, feszültséget visszaveszi?
Játékokban jól teljesít?
Működik a gyorsitás videóknál, flash tartalmaknál?Ha ezekre mind igen a válasz, akkor nem értem mit kell azon a f....on problémázni. Ha még számítana valamit akármiben, pl fogyasztásban, akkor megérteném, de így. . .
-
Vasinger!
nagyúr
válasz polonic #10323 üzenetére
Jól működik, azon kívül hogy 100 helyett 300-ra veszi vissza.
Szóval 300/300-ra megy vissza az órajel. Nem akkora baj, de minek kellett variálni mikor a régi is működött. Meg ez is csak némelyik kártyákon jön elő vicc.
Nem tragédia, csak kicsit zavaró, hogy nem úgy működi ahogy kell. -
nagyúr
Sikerült megoldanom egy resivel és egy 11.5-ös cata-val.
De van egy újabb hülye kérdésem: Film alatt az korrekt, hogy hol 100/150-en járatja, hol 600/500, 600/1000 és 860/1100?
-
ittakary
nagyúr
No a helyzet a következő: a 6850-emet visszadobták, hogy hibátlan, így semmiféle garanciális csere/levásárlás nem lesz. Viszont visszaveszik tőlem 35-ért, ami teljesen korrekt ár (itt aprón soha nem menne el ennyiért, 38-ért már 6870--et kapni ).
Arra gondoltam némi pénz hozzáadásával beruházok egy 6870-re (innen az apróról). Melyik gyártó portékáját ajánlanátok? Sapphire-vel szemezek (polonic kolléga javaslatában bízva), de mocskosul szúrja a szememet, hogy csak 2 év garancia van rá. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is Ti mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
lehel22
tag
válasz ittakary #10336 üzenetére
Visszadobtak , hogy hibatlan? Sikerult reprodukalni a "no signal" hibajelenseget? vagy futtatak egy 3Dmarkot 5 percig (amit eddig minden serult kartya kibirt amit lattam) s aztan visszaadtak hogy tokeletes? Emlitetted hogy a FC2 benchmarkot egy percig sem birta.
Ha hajlandoak 35 ert visszavasarolni hasznlad ki az alkalmat gonolkodas nelkul. A 6870es verziobol a Sapphire vagy Asus jo alternativa .[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz ittakary #10336 üzenetére
Hány VGA-t használtál eddig 2 évnél tovább? Esetleg lehetsz kivétel, de itt a PH!-n szvsz nem átlagos a 2 év VGA használat.
Mint korábban többször is mondtam, ez egy jó kártya. Halk hűtés, kellemes tuning-potenciál (ez nálam azt jelenti, hogy alapfeszen stabil a TOXIC órajeleivel úgy, hogy annak gyárilag magasabbak a BIOS-ban beállított feszültség értékei) és IDLE 100/150Mhz órajelekkel megy. Van hozzá egy végső kiadású BIOS verzió amit érdemes feltenni emiatt.[ Szerkesztve ]
-
wittman
aktív tag
válasz szasanyi #10339 üzenetére
Erre a bios-ra gondolsz?
ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC The improvement on this bios is cooling profile for those one who wants lower temperature when running 3d applications. Adjusting fan table in 3D mode.
5MB-os méretű a letöltendő file 2011.01.04-i kiadású.
Amúgy több ilyen Sapphire nem referencia hűtés HD6870-es szereztem be és nagyon jó kis hűtés lett ez ám!
www.vmh59.hu
-
-
szasanyi
félisten
válasz wittman #10340 üzenetére
Igen, és nálam pölö csak az erre történő frissítés után lettek IDLE 100/150 az órajelek. Persze az is lehet, hogy már eleve ezzel a BIOS-sal jönnek ki az újabb kiadású kártyák. Én elsőre sajna beleszaladtam egy gyárilag hibás darabba, és a csere alkalmával azon gondolkoztam, hogy emiatt nem is ilyenre cserélem. Aztán úgy gondoltam, hogy ilyen mással és más gyártóval is előfordul (szvsz talán többször is mint kellene) így végül mégis úgy döntöttel legyen ilyen, mivel nagyon halk volt a hűtése és így legalább az már nem lutri. És nem bántam meg egyáltalán. A következő pozitív csalódás a CCC és a 11.4 driver volt, ti. én az ATI driverek miatt ne használtam egy ideig (vagy csak ideig - óráig) ilyen kártyá(ka)t.
-
polonic
félisten
válasz csucsbicep #10344 üzenetére
Így már ok. De a sapphire tudtommal 2 év garancia van, mindegy, hogy ref vagy nem.
-
priti
addikt
Ma jutok hozzá egy Asus 6870-hez, kiváncsi vagyok lesz e valami gebasz. Mondjuk lehet én feldobok egy vizesblokkot a GPU-ra, majd meglátom mennyire hangos a hűtő, de ahogy a topic-ot olvasom megy a varázslás rendesen Ez a VTX amúgy kinek a gyártósorait vette meg ? Nem nagyon hallottam erről a márkáról eddig, de ahogy látom páran bevállalták.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
polonic
félisten
Senkinek a gyártósorait nem vette meg.
A vtx3d eddig is volt, de csak az ázsia picaon. A vtx3d a TUL Corporation leányvállalata. A TUL Corp a tulajdonosa a powercolornak is. És még azt kell tudni róluk, mármint a TUL-ról, hogy ő a másik legnagyobb AMD parnter a PC Partner mellett (Sapphire).[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Ha tévednék és csak logisztika van a lengyeleknél, akkor viszont faja az ára miatt Ha viszont jól tévedek és ez egy frissen telepített gyártósor akkor viszont nem elég olcsó. Büntetésből száműznek pár mérnököt errefelé családostúl, aztán picurkát neheztelnek néha
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest