Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Azt azért illik hozzátenni hogy 1-2 régebbi játékhoz a DX9-et célszerű frissiteni.
Találkoztam olyan játékkal ami hiányolt néhány dx9 fájl-t.
Én a 2009 augusztusi dx9-et tettem fel, mivel nem volt kedvem a hibaüzenetek alapján fájlonként leszedni azokat a dolgokat amiket hiányolt a rendszer.Ez persze nem jelenti azt hogy általános probléma, és hogy te is így jársz, de szvsz tuti ami tuti....
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
CaptainChaos
tag
A crysis Nvidia kedvelő cumó. És ez DX10-ben magas felbontáson jön ki inkább. szóval ezt a békát lle kell nyelni sajnos. PL: Ugyanolyan névleges teljesítményű gef (pl a 250-es) jóval odaveri a 4850-et crysisban dx10-ben. Ezt köszönjük szépen a tetves zöldeknek. Bocsánat az NV fanoktól, de ez a marketing ocsmány, és rengeteg játék élményét tönkreveri...
a 4870 elvileg erősebb mint a 250-es, de kb. ugyanazt a teljesítményt produkálja crysis alatt...
sajna.[ Szerkesztve ]
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
XoZ
aktív tag
A Crysis Windows 7/Vista esetén is futtatható DX9 módban, ehhez -dx9 kapcsolóval kell indítani a crysis.exe-t: [link], vagy jobb klikk a crysis.exe-n és futtatás DX9 módban. Az 512 MB RAM akkor elég a Crysis-nek 1920x1200-as felbontásnál, ha nincs élsimítás: [link].
A COD játékokkal nem lesz gond a DX10-zel, mert azok csak DX9-esek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest