Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    Sziasztok!

    Alábbi problémá(k)ra keresek megoldást, amiből kezd nagyon elegem lenni. Adott egy Asus HD4830 as kártya 2 DVI kimenettel. Egyiken a samu monitor másikon a samu lcd tv.

    1.) 5 esetből 3-szor, ha extendedre állítom a tvt, akkor nagy büdös szürke fehér csíkos képet vág a kártya egész gép reccs, megdermed, reset. Mindenféle módot próbáltam, amiket a ccc kínál, a kimeneteket is váltottam stb stb. Nem tudom miért teszi ezt, de ez így haználhatatlan. GPU, memória órajelektől függetlenül is, alapon huzva csökketve mindenhogy produkál ilyet. A csúcs az benne, hogy ilyenkor ujraindulás után is mivel abban az üzemmódban marad mire kitudnám kapcsolni a 2. displayt már megfekszik.

    Inno 7900GS-em tökéletesen működött ugyenezen tv monitor párossal, 1 évig, nulla gond, hiba stb.

    2.) Hogy lehet úgy váltani a kimenetek közt, hogy ne extended, ne clone meg egyebek, hanem simán csak váltson at a 2.dvi kimentre single displayként, illetve vissza, azaz egyszerre csak az egyik kimenetet használja. 7900GS-emen, ez is tökéletesen működött, egy kattintással tudtam váltogatni ide oda, és én ezt az üzemmódot szeretném továbbra is használni, nem a kiterjesztettet. A CCC ben ilyen üzemmódot nem találok.

    Mielőtt az lenne belőle, hogy használjam az NV7900-ast, nem, nem akarom, ezt a kártyát akarom használni, azért is vettem :)

    smkb

Új hozzászólás Aktív témák