Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #6485 üzenetére

    Nem érdemes árakat írni "egy frontra",mert minden front más méretű.A konyha elemek számától függ az meg a helyiség méretétől, meg a tervezéstől.
    Ha megírod hány m2-re gondoltál,hány Ft-ért vagy egy négyzetméterárat írsz ,aztán egy anyagot hogy miből van az illető illetve hogy pácolva-lakkozva, vagy lakkozva , vagy natúr állapotban levőről volna szó akkor én is jobban el tudnám helyezni az áraidat. Az olcsó bükk érdekes, mert ha harmadáron adják vidéken ugyanabban a minőségben akkor a főnököm aki nem hülye, pénzének nem ellensége, onnan hozatta volna a fát, de nem tette... :F
    Pedig 1m3 bükk esetén a fuvart plusz hasznot simán kihozná ha minden stimmel.(Erdély már messzebb van onnan több a fuvar, és a te áradhoz képest kisebb a különbség/távolság növekedéshez képest) Ja és főnököm vidéki tehát tudnia kellett róla (apja is fával dolgozik vidéken )Nem mondom hogy nincs igazad,amíg nem ismerem a tényleges helyzetet, de ez ellentmondás. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák