Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz kavalkád #54163 üzenetére

    Nem is matekkal akarok vitatkozni, hanem azzal hogy ez a komresszor egy levegőigényes szerszámot normálisan (ezt definiálja magának mindenki, mit jelent) nem tud kiszolgálni. Az hogy félpercenként/percenként/kétpercenként bekapcsoljon egy kompresszor és járjon X percig, az nekem nem a normális működés. Szerintem így többe kerül a leves mint a hús :) A zajterhelésről nem is beszélve. Akkor már inkább, ahogy más is írta, egy jó villanyos excenter (rezgőt írt QQ, de olyat nem negyon találok levegősben).

    Olyanok mondták hogy ez a kompresszor ilyen szerszámokhoz "kuka", akiknek volt vagy van ilyen levegős szerszám a kezében. Én elhiszem nekik számolás nélkül is.

    Meg lehet amúgy venni, csak csodát nem szabad várni. De leginkább sok csiszolást igénylő bizniszt nem szabad rá alapozni.

    Én otthon egy 100L-es B&D kompresszort nyúzok, de semmilyen levegőigényes szerszámot nem használok vele. Szegbelövő, időnként (évente 2x) kerékcsere (na az be tudja indítani főleg ha több kocsin egyszerre cserélek kereket), néha porlefújás, elszívó szűrőjének a tisztítása, ilyenek. Ezekre alkalmas. Anno megkérdeztem, hogy mi lenne ha megpróbálnék egy excentert ... lehurrogtak hogy ha tényleg akarok vele csiszolni, és nemcsak söralátétet, akkor hanyagoljam. A 100L-es tartállyal (tán 250l/perc a szívóteljesítménye, nem tudom pontosan mert öcsémé)

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák