Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mdk01 #33568 üzenetére

    Visszaemlékezve az elmúlt rendszer szereplőinek általános szájtátására, hogy nyugaton micsoda választék, micsoda minőség, micsoda élet. Senkinek fogalma nem volt a valóságról. Kiragadott gyöngyszemekből rakott össze magának mindenki egy nemlétező álomvilágot.
    Keleten maradtunk. És azt a fajta szájtátást felváltotta egy másmilyen minőségű szájtátás.

    Nem tudom elhinni, hogy szóban forgó mérnök uraknak fogalmuk sincs, mit csinálnak. Azt sem persze, hogy nincsenek olykor elrugaszkodva kicsikét a valóságtól. Álláspontom szerint inkább arról van szó, hogy feladatul kapták eladható termékek kreálását. A statisztikák visszaigazolják számukra, hogy jól döntöttek. Azonban egy akkora óriáscég, mint svéd barátunk, igen lomha az információk között való mozgásban. Azzal a hasonlattal élnék, hogy olyan minden óriáscég rugalmassága, mint ha gőzmozdonnyal akarnánk lepkét fogni. Amelyik lepkének nekimegy, az meg van fogva. Az egy dolog, hogy a lepkefogászat nem erről szólna.

    Azzal szoktam hűteni ilyen irányú értetlenkedésemet, hogy ez ahhoz képest fajsúlytalan lepkefing, hogy a Challenger tragédiáját időben, és pontosan jelezte az arra alkalmazott szakember.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák