Új hozzászólás Aktív témák

  • pali923

    aktív tag

    válasz thyeby #22336 üzenetére

    Megnéztem most aktuálisan: új Tritont is lehet most venni 124Ł-ért, az nincs 45.000 Ft. Ezeknek meg aztán az tényleg bagóért lehet. Szállítási költséggel is olcsóbban hozzájuthatsz, mint az unimaxnál egy klónhoz.

    Nem tudom, ki tudlak-e tanítani, de egyet el tudok mesélni, mit szoktam tenni. Angolul én sem tudok, de ennyit megtudtam hozzáértő emberektől: ha valaki nem hajlandó küldeni árut ide (legalábbis nincs beírva az aukcióhoz) felteszem neki ezt a két kérdést: Cold you sent this item for me for Hungary? What's the cost of shipping for Hungary?
    Erre szoktak válaszolni, és azt a választ biztosan meg fogod érteni, ugyanis benne van hogy yes, vagy az, hogy no. :) Elég jó arányban szokták vállalni a magyar szállítást, de volt olyan is (igaz, az német volt), akit rá is tudtam beszélni. Megírtam neki, hogy nem kockáztat semmit, mindent előre kifizetek, nézze meg, hogy már hány vásárlásom volt gond nélkül, és ráállt. Egy elég komoly hangfalhoz jutottam hozzá féláron, hajtottam érte, mint a fene :)
    Egyszer régebben kerestem olyan céget, amelyik el tudna hozni valamit onnan, és találtam többet is. Ezek szerint ez nem annyira egyszerű, vagy nem annyira olcsó. Egy kis keresgélést talán meg lehet próbálni.
    Azért van kint olyan rokonom, akivel rendes embereknek meg tudom oldani a hazaszállítást. Nekem Te már bizonyítottál. :R

    A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Új hozzászólás Aktív témák