Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz thyeby #17006 üzenetére

    Nincs mit, de nem indokoltam. A lényeg az hogy szimmetrikusnak kell lennie, tehát két egyforma vastagot szabad csak összeragasztani. Sőt ritka de van mikor még így is elgörbül, de egy okot ezzel legalább kizárunk.
    Ha erre a célra gondolsz akkor min 30mm, de inkább 40mm-re gondolok de ugye ez függ az asztal alátámasztásától. Sztem ezt érdemes túlméretezni azért gondoltam a 40mm-re mert lehet nem fél év után fog meggörbülni hanem 1,5év, de meggörbülhet. Én sem csináltam még ilyet, de ez olyan minimális tétel amin nem érdemes spórolni. Pl. nekem nem egy és nem kettő olyan 38mm-es munkalap maradék van a falhoz támasztva ami a főzőlap vagy mosogató miatt esett ki a munkalapból és gyak. hulladék. Maradék munkalapokat olcsón lehet venni lapszabászatokban is.

    Toldalék: Ha normális a gyártója akkor sztem rendben van, mert ekkora méretben nem hiszem hogy ütne. Viszont az kérdéses hogy ennyi pénzért, valóban jó minőségű-e ha egy fiszfasznyi normális marókés ennek a duplája. Én figyelgetném a biztonság kedvéért.

Új hozzászólás Aktív témák