Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Kezdeném azzal, elnézést, hogy nem olvastam vissza, de teljesen kiakadtam, hogy egy jó minőségű filmet nem tudtam lejátszani all-share programmal mert akadozott.
Nem ismerem nagyon a médialejátszók tulajdonságait stb ezzel kapcsolatban..Szóval szeretném kikérni a véleményeteket, milyen médialejátszót javasoltok? Próbálok minél inkább a minőségre menni ami a filmeket illet, 1080p, 10-30gigás filmekről beszélek. Nyilván fontos lenne, hogy minél több fájlformátumot kezeljen és lejátsszon, illetve fontos lenne, hogy ha egy filmnél nem a magyar hang az alapértelmezett ezt is be tudjam állítani. Az árban még nem is gondolkoztam, de a lehető legjobb és ehhez mérten a legolcsóbbat szeretném kihozni. Köszönöm! -
Draken
őstag
sziasztok!
Először is elnézést, hogy nem olvastam vissza.
Szeretnék egy média lejátszót amit samsung 40c650 tv-re kötném. Melyik most a legajánlottabb, ami szinte mindent visz akadozás mentesen? Úgy tervezném, hogy egy külső vinyót csatlakoztatnék a lejátszóhoz, tudom ez már nem az a topic, de külső vinyóból mi az, amit érdemes venni? Köszönöm! -
Draken
őstag
Kérnék majd erre is egy választ, köszönöm!
-
Draken
őstag
Eleve nem is mindegyik mkv-t viszi, és igen, bd25 -ket szeretnék lejátszani, na meg nyelvet se tudok váltani, ha angol az alap, kéne egy media player, ami a lehető legtöbb formátumot kezeli, szóval ki mit ajánl?
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Az eredeti kérdésemre kérnék választ, köszönöm
-
Draken
őstag
1 kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. A dune 102-t néztem ki magamnak, régebbről egy ilyen maradt meg, ezt most is folyamatosan rákötöm tv-re vagy a laptopra sima jack dugóval. Van rá esélyem, hogy a dune-re is rákössem?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Milyen érv(ek) szól(nak) inkább egy médialejátszó mellett egy laptoppal (hdmi-n keresztül összekötött tv-vel) szemben?
-
Draken
őstag
Elnézést, hogy újra írok. Ha vennék médialejátszót melyiket lenne érdemes ami a lehető legtöbb formátumot kezeli? 3D nem kell. Illetve egy kicsit más téma, nem tudom mi lenne a legjobb számomra a kiépítés szempontjából. wifin keresztül csatlakozok a routerre, routerből megy egy utp a tv-be is, laptopra töltöm le jelenleg a filmeket onnan pedig serviioval nézem, persze nem bd25 féleségeket. Csak vegyek simán egy külső vinyót és pakolgassam ide-oda?
-
Draken
őstag
Azokhoz szólna a kérdésem akiknek Dune 102-jük van. Ha veszek egy lyen lejátszót, meg tudnám oldani ide-oda dugogatás nélkül úgy a lejátszást, hogy laptopról wifin keresztül leszedem a filmeket egy külső vinyóra ami a routerre van kötve, onnan pedig utp-vel csatlakozik a dune-hez(majd ez hdmi-vel a tv-re), látja így a routerre csatlakoztatott vinyót? Ha meg lehet oldani, egy bd25-t akadás mentesen játszana le? Esetleg tovább menve lehetne mobilról vagy laptopról vezérelni a lejátszót? Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Vicces képek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest