Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seci
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem az lenne, hogyan lehetne az antennát kivezetni (milyen kábel fajta kell hozzá) mert a gyári antennát szeretném kültérre vinni vagy egy másikat rárakni. Konkrét típusnak örülnék a legjobban.
Köszönöm. -
more
tag
Sziasztok.
elkezdtem csinálni a Seaky féle leirást, de már az elején elakadtam.
nem akarja umountolni
próbáltam leálitani a stupid ftp-t.
sokszor ujrainditottam, de semmi.
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=10jo -
kapcs-ford
őstag
Elkezdted? nekem még az se megy...
Hova kell beírni ezeket a parancssorokat? és ha a c: re másolom akkor is ''$ ipkg install libstdc++'' kell beírni?
''Tömörítsd ki, akár a router-en, akár a PC-den, majd a sctcs_{verzió}_mipsel.ipk-t másold fel egy szabadon választott könyvtárba a router-en.
2. $ ipkg install libstdc++ (többen panaszkodtak a teszt időszakban, hogy erre szükség van)
3. $ ipkg install sctcs_{verzió}_mipsel.ipk''Aláírás
-
hbruce000
tag
Hali!
Valaki tudna segíteni p2p ügyben?
Minden rendben megy, míg a seed elni nem akarok!
Nem tudnak kapcsolódni (DHT nem engedélyezett), annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.Esetleg valaki tudna segíteni esetleg linket javasolni ahol megoldást találok a problémára. Előre is köszi Mindenkinek! -
Oly
őstag
Van már valami egyszerű megoldás arra, hogy USB-s vinyóra FTP-n (user&pass) tölthessek le?
Linux ismeretek nélkül...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
more
tag
Sziasztok!
megint gondban vagyok. a leirás szerint (ez már a legvége) meg kell adni a hostname-et, de mejiket?
biztos egyértelmü, de nekem nem az
én a Lan ip settings-nél lévöt adtam meg.
utánna a ps |grep ''smb'' parancsra a következö jött ki: http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=10x6 hiányzik egy sor.
remélem valaki segit.
köszi -
curtisblow
csendes tag
Sziasztok,
A napokban vettem egy WL-500G Premium-ot. Route-olásra, letöltésre és külső vinyó megosztására szeretném használni.
Próbáltam frissíteni a firmware-t (első körben DD-WRT v23 SP 3), de nem sikerült.
- 1.9.7.2 firmware volt rajta gyárilag
- web interface-en keresztül nem engedett semmilyen, nem ASUS firmware-t feltenni
- Asus Restroration tool-lal is próbáltam: gépen összes hálózati kapcsolat lekapcsol, csak amivel router-re csatlakozok az aktív, táp kihúz, vár 20mp, reset gomb benyom+táp vissza, elkezd villogni restoration tool indít -> ''Invalid IP address''
- tftp-n keresztül is próbáltam: ''tftp -i 192.168.1.1 PUT xxx.trx'' -> time out
- a gyári firmware-t lecseréltem a web interface-en keresztül 1.9.6.9-re, hátha így menni fog, valamelyik fenti megoldás de nem...
Lszi, ha tudtok segítsetek, mondjatok ötleteket, hogy mivel érdemes prübálkozni.
Üdv, KmateKmate
-
reasonfan039
csendes tag
Szia,
nekem is jelentkezik néha ez a probléma, azt hittem, mert valami még nincs beállítva a friss telepítés után...pedig nem: Comodo tűzfalat használok, és az valamiért nem engedi a megnyitást (ahogy letiltom a tűzfalat, megy a dolog, csak persze, akkor meg a ''sima'' netezés nem megy a gépről. Most én is keresem, hogy hol lehet ezt a tűzfalban engedélyezni -
more
tag
válasz reasonfan039 #1312 üzenetére
nekem elvileg nincs tüzfalam. windows vistát használok és ki van kapcsolva a tüzfal. majd délután kipróbálom, hogy xp-s gépröl beenged-e.
ketten csak rá jövünk mi a baj. -
DLDKox
aktív tag
válasz curtisblow #1309 üzenetére
Próbálj meg fix ip-t adni a gépednek és úgy indítsd a restoration tool-t.
Amúgy DD-WRT v23 -at ha kölső winyót is akarsz használni nem ajánlom, elég körülményes a beállítása de maga a firmware tényleg szuper.
Próbld ki oleg-el avval eddig mindenki meg volt elégedve -
DLDKox
aktív tag
válasz reasonfan039 #1312 üzenetére
Add hozzá a tűzfalhoz a router ip-jét.
-
kapcs-ford
őstag
Megérkezett a router.. Lassan 6órája szenvedek, remélem valaki tud segíteni mert bedilizek..
Egy Dlink DSL 504T- routerre akarom rákötni de semmi eredmény.
EZsetup-pal konfigolom, bejön a 192.168.1.1 is csak éppen nincs internet a gépen.
Firmware-t upgrade-eltem.
Ötleteket várok.
Előre is köszi.Aláírás
-
more
tag
válasz kapcs-ford #1317 üzenetére
Sajnos semmi. Addel által leirt dolgokat megcsináltam. ezek után meg se találta a meghajtót. a tüzfalba nem találtam olyan beálitást ahol ip-t lehet hozzáadni. a sambába elvileg mindent beálitottam ami seaky leirásában szerepelt. ja és beálitottam, hogy guestek is beléphessenek és kipróbáltam egy másik gépen amin xp van, de igy ott is ugyanaz a hibauzenet: nincs csatlakoztatva, vagy nincs joga.
már kicsit elegem van abból, hogy ászakánként feleslegesen zug a vinyó. hogy lehet lecsatlakoztatni. azt olvastam, hogy umountolni kell az még oké, de hogy kell kikapcsolni a swapot? -
zolforg
tag
Sziasztok,
Most üzemeltem be a routert egyenlőre egy gondom van vele,két gép megy rá
vezeté nélküli kapcsolattal.Az egyiken 1 Mbittel lassabb a kapcsolat.
Mindkettőben D-Link 520-as kártya van.Bogarásztam a topikban de nem akadtam
válaszra ilyen problémával kapcsolatban.
Szóval, mi lehet az oka a sebességkülönbségnek? -
more
tag
Sziasztok!
mostmár ott tartok, hogy a routert se látya a gépem. hogy lehet elöröl kezdeni az egészet?
oké, hogy kitörlöm a particiókat, de a routerröl hogy lehet leszedni a dolgokat? ha benyomom rajta a reset gombot az jó? vagy frisitsek frimvaret?
köszönöm az eddigi segitséget -
kapcs-ford
őstag
válasz kapcs-ford #1317 üzenetére
Rohadna meg nálam nem megy. Routerre rákötve admin felület bejön de nincs internet! Már mindkét routeren factory reset vagy 10x de semmi.
Aláírás
-
DLDKox
aktív tag
válasz kapcs-ford #1321 üzenetére
Kap ip-t a router? Másik router DHCP-zik?
Próbálj fix ip-t állítani az Asus routernek. Egyáltalán minek neked 2 router?
Illetve az Asus router WAN portjára kötöd a másik routert? -
DLDKox
aktív tag
-
more
tag
nekem nem áll le. egy ösrégi 20 gigás quantum ráadáslul nincs is dobozba. vettem egy usb to ide kábelt. nem gondoltam, hogy ilyen hangos. ha lesz rá lehetöségem lecserélem, de most még egy ideig marad. nagyon röhögök magamon ezzel a swap kikapcsoló parancsal. erre azért magamtól is rájöhettem volna
-
kapcs-ford
őstag
Továbbra se megy...
A dlink azért kell mert az egy ADSL router. Igen az Asus WAN portján van a dlink router.
A dlink DHCP-zik igen (firewall ki biztos ami biztos). Hogyan tudok neki fix ip-ét adni a dlinken ? a gépen ok de a dlinken az Asus MAC-címe alapján adjam meg ?
Az asus-ra próbáltam wlan-on csatlakozni ami megy de azon sincs internet, eszméletlen.
Asus Status & Log - Status:
Connection Type: Automatic IP
IP Address: 192.168.1.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
DNS Servers: 192.168.1.1
Connection Status: Connected
LAN Interface
IP Address: 192.168.1.1
Status & Log - Routing Table
Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
192.168.1.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 LAN
192.168.1.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 WAN
Status & Log - System Log
Jan 1 01:00:35 dhcp client: deconfig: lease is lost
Jan 1 01:00:55 dhcp client: bound IP : 192.168.1.2 from 192.168.1.1Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
A használatiban leírtak szerint a gépemen ezt állítom be:
-------------------
PC
IP 192.168.1.8
SubnetMask 255.255.255.0
Átjáró 192.168.1.1
DNS 192.168.1.1
--------------------
Dlink router:
DHCP kikapcsolás.
Lan beállításoknál Management IP:
IP: 192.168.1.1
SubnetMask: 255.255.255.0
Ugye itt mást nem is kell megadnom?
Az Asus beállításaiban mit kell megadnom ?Aláírás
-
DLDKox
aktív tag
válasz kapcs-ford #1327 üzenetére
Az átjárókat adtad meg rosszul ahogy nézem a leírásod.
Több féle képpen meg lehetne oldani a dolgot pl próbáld ki így:
Dlink router:
DHCP kikapcsolás.
Lan beállításoknál Management IP:
IP: 192.168.1.1
SubnetMask: 255.255.255.0
Asus Router:
Connection Type: Fix IP
DNS Servers: 192.168.1.1
LAN Interface
IP Address: 192.168.1.3
Default Gateway: 192.168.1.2
PC
IP 192.168.1.4
SubnetMask 255.255.255.0
Átjáró 192.168.1.2
DNS 192.168.1.2
Remélem így menni fog Igaz csak így gyorsba néztem át és pontosan nem emlékszem a router menüjére de este edzés után meglesem pontosan ha nem lesz így jó.;)
[Szerkesztve] -
curtisblow
csendes tag
Kösz,
Többszöri próbálkozás után sikerült feltennem több fajta firmware-t is. Miután majdnem végigolvastam ezt a fórumot, meg olvastam máshonnan is letettem a DD-WRT-ről (az is fenn volt egy darabig, USB-t nem sikerült vele összehozni jffs nem működött). Most Oleg 1.9.2.7-7g van fenn. az alap dolgokat sikerült beállítani (dyndns, fw, wan stb.) + SSH is fenn van, távolról is elérem a gépet ssh-n kersztül.
USB-n rákötöttem egy vinyót. A wl500g.info forum-on [link] olvasottak alapján létrehoztam a partíciókat, mountoltam stb, amivel működött is.
A post-boot-be betettem az alábbiakat:
''
#Wait for /opt to mount
mount /dev/discs/disc0/part1 /opt
i=0
while [ $i -le 30 ]
do
if [ -d /opt/etc ]
then
break
fi
sleep 1
i=`expr $i + 1`
done
# Activate swap
swapon /dev/discs/disc0/part2
# Run all active services - active means starts with S
/opt/etc/init.d/rc.unslung
''
Ha újraindítom a gépet (vagy áramszünet van). Gonodolom a fenti szkripttel lehet valami, mert, amíg ezzel még nem próbálkoztam, működött, lehetett reboot-olni stb.
Amit tudok olvasok, de ha már találkozott valaki már ezzel a problémával, akkor lszi írjon.
Üdv, KmateKmate
-
DLDKox
aktív tag
válasz curtisblow #1330 üzenetére
DD-WRT nél jffs cleart kell nyomni utána működik.
A Post-boot os problémád nem értem pontosan mi a bajod vele?
Írd kicsit körbe hogy segíteni tudjunk. -
zolforg
tag
Megszivat ez a nyomorult router,feltolnám rá az Oleg féle firmwar-et de az istennek sem
sikerül.A leírtak szerintem csináltam.
Router használat terén még eléggé kezdő vagyok.
Valaki segítsen mi a fenét csináljak.Köszi. -
csika
tag
Sziasztok!
Nekem csak egy rövid kérdésem lenne. A router nekem működik, de Counter-Strike-ban 500-as pingem vanvele (ami ugye diavetítés). Ha a router nélkül játszom akkor minden ok.
Mivel lehetne ezt kiküszöbölni?
Én csak a webes beállításokkal vagyok képben ...
Előre is köszi a segítséget!Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
-
kapcs-ford
őstag
Hello, képzeld nem volt jó.. az asus azt írta hogy nem létező ip address és csak a 10.1.1.1 -et engedélyezte..
Connection Type: Fix IP
pont már rá is hagytam hogy másnap visszaviszem a boltba és nem szenvedek vele tovább mikoris a szolgáltatómnál valami szakadást produkáltam (illetve az asus) és net nélkül maradtam eddig a pillanatig. (pénteket lexarták s 7végén meg pihentek..)
Majd ha jön a másik akkor azt kipróbálom habár már nekem nem kéne ingyen se de hát csak levásárolni lehetne az árát így marad ez a doboz.Aláírás
-
endrekko
csendes tag
Hello!
elakadtam, a http://wl500g.info/showthread.php?t=5909 leírása alapján próbálom végrehajtani, de ennél a résznél:
''Initiate ipkg and install nano, screen, midnight commander
With ipkg there exists a package-system which enables you to easily install additional software-packages. Available packages und information about them you can find here: http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/unslung/wl500g/, http://ipkgfind.nslu2-linux.org/
So, make the necessary dirs and install and update ipkg:
Code:
mkdir /opt/tmp
mkdir /opt/tmp/ipkg
ipkg.sh update
ipkg.sh install ipkg
ipkg update''
elakadok, ilyen hibaüzenetet kapok:
ipkg.sh update
mkdir: Cannot create directory `//opt/tmp/': Read-only file system
mit tegyek, hogy legyen írásjogom?
Dreko -
curtisblow
csendes tag
Üdv,
Már sikerült feltenni rá pár dolgot oleg, ssh, nano, mc + a wireless is működik.
Korábban már írtam, hogy csinál olyat, hogy a rendszer módosítánál (azaz telepítésnél és az azt követő reboot-nál) alaphoz közeli állapotba tér vissza (beállítások megmaradnak, de az alap jelszóval lehet csak belépni, holott azt már megváltoztattam), de ezt mostanában már nem teszi. Pontosan nem tudom meghatározni az okokat, de pl. ha webes felületen adtam hozzá tűzfal szabályt, akkor elszállt (lehet, h rosszul és akkor a webes felületen nincs megfelelő ellenőrzés).
most a samba felhúzásában vagyok benne, viszont azt írja ki smbstatus-ra:
Failed to open byte range locking database
ERROR: Failed to initialise locking database
Can't initialise locking module - exiting
Természetesen nincs a process-es között.
Valakinek ötlete van?
kmateKmate
-
curtisblow
csendes tag
Ja és a topik korábbi bejegyzései alapján feltettem a samba2-t.
kmateKmate
-
Longeye
tag
Sziasztok!
2 napja csatlakoztam a klubbhoz.
Gyári firmware-rel használom, egyenlőre nem akarom lecserélni, mert inkább csak nyomtatószervernek és routernek használom.
De ha majd sok időm lesz ...
Egyébként csaknem végigolvastam a fórumot és ennek hatására döntöttem emellett a kütyü mellett.
Kérdésem a következő lenne: Elvileg van a kütyüben is Afterburner opció, meg a laptopom is tudja. Ha jól tudom ezzel kb. 35%-al lehet az átvitelt növelni.
Én bekapcsoltam a routerben is, meg a notin is, de nem érzékeltem semmi növekedést az átviteli sebességben.
Arra akartam használni, hogy a notin, firewire-en beolvasott videókat átvigyem arra a gépre, ahol megvágom, de az átviteli idő egy huncut másodperccel sem csökkent.
A noti és a gép is 50 cm távolságon belül van a routertől. Nem árnyékol semmi, a jel erőssége maxi.
Kell még valamit tennem azon kívül, hogy bekapcsoltam ezt az opciót, hogy működjön a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!/* Egy lelkes kontár */
-
Longeye
tag
válasz lazydog #1340 üzenetére
Köszönöm a választ, de idézném saját magam:
''... Elvileg van a kütyüben is Afterburner opció, meg a laptopom is tudja. Ha jól tudom ezzel kb. 35%-al lehet az átvitelt növelni.
Én bekapcsoltam a routerben is, meg a notin is,...''
Hogy pontosabban fogalmazzak: Mindkét helyen Enabled-re állítottam az opciót.
Ennyinek elégnek kellene lennie?/* Egy lelkes kontár */
-
Longeye
tag
Nos, úgy látom ezekkel a technológiákkal kapcsolatban többen is sötétben tapogatózunk. Vettem a fáradtságot és begépeltem google-ban a wifi afterburner szavakat (nah! hogy ez eddig miért nem jutott eszembe?)
Hát találtam néhány dolgot::
http://www.techworld.com/mobility/features/index.cfm?FeatureID=641
http://www.wi-fiplanet.com/news/article.php/3330731
http://www.wifinetnews.com/archives/003132.html
Minden estre annyi biztos, hogy az Afterburner nem Asus találmány.
Azért, ha valakinek van saját tapasztalata, akkor azt szívesen látnám.
Próbálgattam ennek a routernek a wifi-jét, hát nekem elég gyengusnak tűnik...ami a hatótávot illeti. Persze a leírásból nem felejtették ki a ''környezettől függő'' szöveget/* Egy lelkes kontár */
-
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mert hatalmas marhaságot csinálhattam!
Szerettem volna feltenni a legfrissebb gyáris asus firmware-t.
Természetesen előre nem olvastam el a jótanácsokat..... .és webes felületen kezdtem neki.
Kiírta szépen hogy kb. 12 perc múlva visszajön a menü és frankó lesz........kb. 12 perc után eltűnt a menü viszont nem adta be újból csak egy tiszta fehér oldalt.Ekkor elkezdtem minden buta dolgot csinálni áramtalanít, EZ.... gomb nyomvatart.....stb.
Egyszer csak be bírtam jelentkezni a menüjébe és láttam azt is hogy a legfrissebb firm került fel......meg a menü kezelése is egy kicsit más lett.....majd be akartam állítani a MAC filtert.....save&retart után se kép se hang......
No azóta sehogy sem értem el a routert!
Amiket megprobáltam :
Resetgomb nyomvatart + táp be => recovery módban indul.....(villog a power led)
Firmware restoration indít + csatol a legfrisebb firm és upload.Erre bedobja hogy Invalid Address de kb . 1 mp múlva már írja is hogy Upload System recovery file in progress eléri a 100%-ot majd Auto system Recovery is in progress. Ennek a folyamatnak a végén nem indul újra, a power led nem is villog, és kiírja hogy Fail to contact wireless device.Please check thge light signal to see if the system recovery is still in.
Amit még próbáltam :
dos alblakból : tftp -i 192.168.1.1 put firmware.trx
Ez néhány mp után időtúllépés miatt kidobott.
Menthető még a Routerem ?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Azt meg lehet-e tenni, hogy az egyik USB eszköz mondjuk egy USB-s vinyó, teszem azt, 500 giga, mondjuk torrentnek, meg otthoni fájlszervernek 2 gépre, a másik USB eszköz meg egy webkamera, amit távolról, nem otthonról lehet működtetni, nézni, mit szedtek szét a macskák, kész van-e az ebéd, ilyesmi, illetve otthonról meg ugyanazzal a kamcsival a routerben msn-ezni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
montyx
aktív tag
Üdv!
OPENWRT alatt küzdök az enhanced-ctorrenttel.
A következő csomagot szedtem le:
ipkg install ctorrent_1.3.4-dnh2-1_mipsel.ipk
Ezután mikor fel akarom rakni Seaky CTCS-ét, akkor megfő a következő hibával:
# ipkg install sctcs_0.851b_mipsel.ipk
Installing sctcs (0.851b) to root...
Nothing to be done
An error ocurred, return value: 1.
Collected errors:
ERROR: Cannot satisfy the following dependencies for sctcs:
enhanced-ctorrent
Ha az a baj, hogy ez nem enhanced ctorrent csomag volt akkor honnan lehet letölteni, mert már feltúrtam az egész netet érte, és mindenütt ezt írták...
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉG!
PS.: Természetesen ASUS WL-500Gp-m van és a legújabb OPENWRT
[Szerkesztve]Aláírás
-
montyx
aktív tag
Uff!
Hasonló vizekben eveztem a hét közepén.
Szal a következő a teendő:
1. szedd szét a routert, a gumitalpak alatt vannak a csavarok (vigyázz mert az egyik csavaron van egy warranty címke, azt én fogpiszkálóval óvatosan leemeltem )
2. van egy nagy fémlap, ami pár chipet takar. Azt óvatosan feszeged le fülenként.
3. Itt egy kép:Aláírás
-
montyx
aktív tag
Uff!
Hasonló vizekben eveztem a hét közepén.
Szal a következő a teendő:
1. Húzd ki a routerből a tápot
2. szedd szét a routert, a gumitalpak alatt vannak a csavarok (vigyázz mert az egyik csavaron van egy warranty címke, azt én fogpiszkálóval óvatosan leemeltem )
3. van egy nagy fémlap, ami pár chipet takar. Azt óvatosan feszeged le fülenként.
4. Itt egy kép: [link]
5. a mutatott IC helyet le kell földelni. Én egy vékony vezetékkel összekötöttem a konnektor földelésével. Tudod az a 2 kampó a konnektorban
6. Most dugd vissza a tápot és várj köbö 20 mp-et
7. Elvileg villognia kell a power lednek.
8. Húzd ki a tápot
9. Készítsd elő a Firmware Restoration ASUS utility-t
10. Töltsd be a firmware-t
11. Állítsd a PC-det fix IP-re: 192.168.1.2 (természetesen a normál lan kártyádat ne a wlant, mert akkor kezdheted elölről)
12. Tartsd nyomva a RESET gombot a hátulján, majd dugd vissza a tápot és tarts még nyomva a gombot addig míg a power led el nem kezd villogni (cca 2-3 mp)
13. indítsd el az UPLOAD-ot a utility-ben
14. Ha a géped nem látja a routert akkor állítsd a kártyád dhcp-re és indíts egy javítást (én úgy jártam ugyanis, hogy megtartotta a router a régi 192.168.x.10-es címét)
15. Elvileg kész
16. Ha nem akkor írj... van még egy lehetőség, de az hosszú... nem akarom tölteni vele a fórumot
Még valami! Mielőtt ezt végigcsinálnád, előtte próbáld meg, hogy csak a 8. ponttól csinálod meg, és ha az nem műxik akkor gyakorold végig a másikat.
Remélem összejön, sok sikert!
PS.: Bocsi az előző üzenetért, félrement...
Moderátorok lécci töröljétek.
Előre is THX!
[Szerkesztve]Aláírás
-
Wolfan
csendes tag
Köszönöm ezt a teljeskörű segédletet!
Munkahelyi elfoglaltságok miatt csak hétfőn tudok ismét a problémával foglalkozni.
Tegnap már sikerült azt elérnem, hogy a Firmware Restoration programmal sikerült feltöltenem a legfrissebb Firmwaret,vagy legalábbis a folyamat végén már azt írta ki hogy sikeresen felrakta és újra is indult a router.
De az ip címe alapján továbbra sem bírtam elérni. -
sirály69
őstag
Az a problémám, hogy a routerhez van kapcsolva a vinyóm és 1 ismerősőm megpróbálta beállítani. Nem jött össze....
Most szeretném én csinálni a leírás szerint, de hogyan tudom a vinyón a partíciókat törölni?
Köszi!Szerver Hosting Debrecenben
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest