Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz atees #21665 üzenetére

    A banggoodról vettem, akkor volt rá kupon, bár most sem drága. A beállítást, ha olyan gépről vagy mobilról csinálod, amin van elérhető net, úgy Chrome alatt tudod fordítani élből a konfig oldalát (vagy megtanulsz kínaiul). Elvileg létezik hozzá patcher, ami tudja állítani rajta az angol nyelvet (valamint SSH-t is ezzel lehet telepíteni rá), de én nem próbáltam a nyelvállítást, így felesleges.
    Ami hátránya van, hogy wifin nem tudja a multicastot, elvileg sem router sem AP módban, egyelőre ennyi, ami az AC65P-hez képest hátrány. Mondjuk a telekomos boxaim pont ki vannak kábelezve, úgyhogy ez nem gond. A Xiaomi Home alkalmazással is lehet valamilyen szinten konfigurálni, de azt meg be kell állítani kínai területi beállításra, mert ugye ez a router nem létezik global verzióban.
    A Dockere egész jó cucc, a Transmission meg a miniDLNA tökéletesen megy is vele, a Home Assistanton gondolkozok még, de mivel minden eszközöm Tuya-s, így valószínűleg overkill lenne, meg nem is akarok ennyire durván belemenni az okosotthonba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák