Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sziasztok Sracok,

    ujdonsult AX56U tulajekent (egy Virgin HUB 3.0-t valtot ki) beuzemeltem, minden franko (500/50-es net) Minden (telo, tabletek, laptop, cegeslaptop vpn-el) franko. QoS-t beallitottam, erezhetoen segitett.

    A kerdesem az lenne, van-e valami amit meg erdemes valtoztatni? KB QoS-en kivul minden gyari beallitas. FW-t bezuemeles utan frissitettem az utolso elerheto gyari FW-re.

    Asuswrt-Merlin-el szemezek, de latom a temaosszefoglaloban van egyeb custom FW is . Elsore a Merlin szimpatikus, de nyujt-e barmelyik CFW casual juzernek extrat? VPN-t nem tervezem, viszont lenne egy Epson wifis 3in1 nyomtato, azt, ha be tudnam valahogy printszerverrel uzemelni wireless modban, az nagyon jo lenne.

    Ugyanitt kerdezem, bar ez lehet kisse oftopik:

    Van egy 2015-os LG okostv, azt hiszem WebOs3.0-val es 2.4-es wifi-vel. Gyonyoruen osszelottem, de 2 napja vettem eszre, hogy nem csatlakozik automatikusan? Be kell menni es kezzel csatlakozni. Ez normalis jelenseg? Lehet,hogy mivel regebbi a tv, nem 100% gordulekeny az internet, ha AX-es routerol kapja? (Pl. ceges Dell nem is latta a 8265-os intel vezerlovel egyik SSID-t se, mig nem frissitettem a wifi verzerlo driveret)

    Udv & koszi
    Bali

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák