Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kantorpe
tag
válasz ziggi_zug #1513 üzenetére
4870 Lite ot kapsz 51-52k ert szerintem iebbol eleg egy, ha megsem kesobb dobsz melle egy maikat.
Neveben a lite nem a kartya limitaciojat jelzi, hanem a csomagolasbol az extrak hianyat(pendrive, cd, egyeb bizbaszok) szerintem nemis szuksegesek.
4850 meg kaphato 35k korul is.
[ Szerkesztve ]
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
NFree
addikt
válasz ziggi_zug #3107 üzenetére
Olvasd el a topik elejét ott sokmindenre választ kapsz, és ha még akkor sem tiszta akkor majd segítünk, mert nagyon sokmindent le kellene most írkálni ami már sokszor előfordult a topikban.
Ha nem megy és nem segít senki akkor dopj egy Pü-t és probálok neked segíteni.vga
-
tupacamaru
veterán
válasz ziggi_zug #3387 üzenetére
[link] Próba csersznye.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
katt777
félisten
válasz ziggi_zug #3387 üzenetére
Mázlista! Nekem 2 hétbe volt, mire valaki szólt, hogy azt a qrva listát (egyébként F3-mal kell megetetni), nem szokás szerint lefelé, hanem fölfelé kell görgetni (XP telepítés esetén).
BIOS-ban a Storage Configuration alatt találod.
A windows-os módszer nálam nem működött, egyébként roppant lqrt megoldás, a reinstallal jobban jársz. Nyugodtam mentsd ki előtte a registry-ből a programjaid beállításait (csak ne a komplett registry-t mentsd el), ill. a beállítás fájlokat, akkor nem lesz annyi macera velük újratelepítés után.
(Kicsit régi hsz-ra válaszoltál.)tupacamaru: Na, valami ilyesféle nem működött nálam sem XP-n, sem Vistán.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz ziggi_zug #3391 üzenetére
Hiába szerepel a registry-ben, ha a driver nincs fönt.
Bemész a registry-be, és lemented. HKLM és HKCU a lényeg. Gyártó, és program neve alatt megtalálod, pl: HKCU\Ray Adams\Ati Tray Tools.
Persze a legtöbb proginak vannak .ini fájljai (saját könyvtárban vagy a Windows-ban), és a User\Appdata, ill. User\Local\AppData-ba mentenek még saját beállításokat.
Lehet, hogy nem találsz meg mindent, de a fentiek az esetek 95%-ában elegendőek minden beállítás elmentésére.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Hawk1979
őstag
válasz ziggi_zug #3414 üzenetére
Nem áll szándékomban az Asus-t védeni,de eddig egy alaplap gyártó sem tudta megoldani az utólagos Sata mód állítási lehetőséget Win xp alól,tehát inkább a Win érdekes hozzáállása a driverekhez a ludas.....
Megint más tészta,hogy xp alatt semmi változást nem hoz sebességben az Ahci,így felesleges erőlködni.A winyó fizikai sebessége még mindig kevéske,így az IDE felület is bőven elég. -
katt777
félisten
válasz ziggi_zug #3414 üzenetére
Sztem ezt kicsit szerkeszd/finomítsd, és tedd fel logoutra, mert sokaknak segíthet.
Hawk1979: És ha több rendszerem van, akkor minden váltáskor biosban állítgatom a vinyó módokat, vagy célszerőbb AHCI-ban használni? (Költői kérdés volt.)
-
twine
veterán
válasz ziggi_zug #3418 üzenetére
"Mivel én alapvetően videó szerkesztésben utazom,"
Én is! Ha ajánlhatom a Raid0-át! Többet érsz vele mint a AHCI-val...(renderben picit gyorsul a cucc, és könnyedebbé válik a kezelés...tudod "olyan tisztább szárazabb boldogabb érzés" de komolyan... rugalmasabb a meló Raid0-án!
Egyébként kérdezhetem miért a 64bit-es átállás? Vagy egyenlőre csak próba? Meg-spórolnék neked pár nap telepítést és beállítást! Semmit nem érsz vele! Végig próbáltam 64bit alatt a Premiere-t(CS3) Photoshop-ot(CS3) Affter Effects-et(CS3) valamint az Edius-t(4.51), és a "hozzá tartozó" Procodereket(2 valamint 3-as verzió) Semmit nem gyorsult a rendszer...sőőőt....De ha te tudsz valamit(nem cinikusan mondom) akkor az infóért én is hálás lennék[ Szerkesztve ]
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz ziggi_zug #3427 üzenetére
JAAA! Hogy ez egy proHARDVER fórum??!!
Bocsi. Valaki tud videó szerkesztős "értelmes" fórumhelyet???
Mert a hogyan szerkesszünk Muvee-val típusú fórumok, vagy a VideoStudio 10, Pinnacle Studio 12 nagymamáknak való.[ Szerkesztve ]
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Zsékó
csendes tag
-
twine
veterán
válasz ziggi_zug #3427 üzenetére
Hujjujjjujjj! remélem hamar jön valaki aki ezt helyre rakja nálad,mert ez amit leírtál...hát huhh...Én annyira nem vagyok felkészült a témában hogy fel is világositsalak, nállam épp csak annyira világos a kép hogy tudjam....nagyon félre vagy informálva SCSI, RAID0, és DRive Xpert ügyileg! mindezt a legnagyobb jószándékkal, és a legkisseb savazással mondom....de sajnos tényleg nem érzek magamban annyit, hogy én nyissam fel a szemed... baromságokat nem szeretek irni!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz ziggi_zug #6089 üzenetére
Nálam akkor csinált hibákat, ha nem ASUS driver, hanem ref. volt fent, illetve a GamerOSD-t szokta kérni. Registry szerkesztéssel talán tudsz valamit machinálni, de sajna a Win tényleg nem mindig ugyanolyan sorrendben tölti be a segédprogramokat.
-
chege
aktív tag
válasz ziggi_zug #6309 üzenetére
Nincs elég kakó a ramodban . Am nem tudom mekkora órajelű ramodvan, csak annyi van az adatlapodon hogy Geil Ultra. De ha 10%ot tolsz rá akkor akkor azt a ramjaid nem fogják bírni ezért abból vissza kell venni.
De azt nem tudom miért nem indult el neked az oprendszer mert az EPU az nem nyúlkál a biosban, csak Windows alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szólánc.
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs