Új hozzászólás Aktív témák

  • ZTE_luky

    aktív tag

    válasz Adammer #22139 üzenetére

    Hát nekem 15,6-os gépem van ahhoz tökéletes, de sztem nagyobb notinak nem valami szerencsés, mert ennél is épp befér a cipzár a sarkain. Hát ez az egy negatívum nem érzem olyan biztonságosnak aki be vételt a kis rés miatt.. a cipzár műanyag, csak a kocsi fém, amikor elhúzom a sarkait ott kel vigyázni hogy ne érje.

    Amúgy kellemesen csalódtam benne azt hittem rosszabb lesz. 4000 tökéletes vétel volt, 100% meg vagyok elégedve vele. anyaga nagyon jó, strapabírónak néz ki. Belül vastagon bélelt, szivacsos, tényleg nagyon profi cucc. Kiemelném a fogantyúját, nagyon kényelmes, csúcs szuper, csak ajánlani tudom. HA emagnál szeretnéd venni, siess mert már csak egy óráig akciós. Szerintem nem igen találnék oylat ilyen áron ami jobban védi a gépet, körül van párnázva bélelve.

    ---------------------------------------------

    Valaki erre?!
    6 hónapos laptopom ritkán fogja magát és kikapcsol csak úgy. pontosabban hibernálja magát. Fogalmam sincs miért lehet, egyetlen dolog ami megfordult a fejemben az az hogy melege van ezért kapcsol ki, de lehetetlen mert mindig normál használat közben játssza el ezt.. (kb 50°C)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák