Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Próbált valaki ebben a lapban (Maximus II Formula) Hybrid Physix-et?
Van egy radeon 5850-em a felső PCI-e-ben az alsóba ha berakom az nvidiát akkor meg se nyikkan. Nem látja a gép. Eszközkezelőben sem jelenik meg. A kártya biztos jó, mert a felső slotban tökéletesen megy. Biosban is állítottam elsődleges megjelenítőt de semmi. Hogy tudnám működésre bírni? Esetleg a slot a rossz? Várom az ötleteket! -
Eastwood
tag
Üdv
A kérdés nem épp idevág de azért megkérdem.
Tud e valaki Asus Maximus 2 Gene alaplapot eladót?.Eastwood
-
Methos81
tag
Hasonló kérdéssel fordulok hozzátok mint feljebb.... Hybrid ATI Nvidia rendszer tud menni a maximus 2 formula lapban? (Csak a Physix miatt)
-
Methos81
tag
NOs. lett egy maximus 2 formula a gepben... a gond hogz raid 0 megz de a sima hdd mar nem tudom sehogz se eletre kelteni, mert vagz raid 0 van es be akarja venni mindenaron 3adiknak a raidbe vagz nem indul oprendsyer mert akkor meg raid nincs...... nem hisyem el hogz ennek a lapnak nincs normalis megoldasa errre....
-
Methos81
tag
Köszönöm az észrevételeket.
Azt követően, hogy itt a kérdést feltettem, megpróbáltam további információt keresni, hogy miért nem lehet alapból úgy állítani a SATA beállításokat, hogy legyen RAID 0, de másik HDD is bekerülhessen a gépbe annélkül, hogy azt be akarná tenni a tömbbe.
Amit találtam, hogy SPEEDING HDD néven valójában ők a RAID 0-ra gondoltak, és ezt Biosból kellene először intézni, s csak utána WIN7 majd a plusz HDD-k bekötése.
Amennyiben ez így helyes, akkor rosszul fogtam neki és a keszekusza (ezekszerint fölösleges ideges állapot) kérdésem értelmetlen.
Megerősítést szeretnék viszont kérni a fent említett speeding Hdd elméletre.
-
Methos81
tag
-
Methos81
tag
feladom. probaltam egy hdd, valamint raid 0 formaban alap intel illetve speeding hdd formaban is de win install fagy. gondoltam user error, de minden csere bere lecsupaszitas utan se valtozik a helyzet.
a kifagyas minden jelzes nelkul tortenik. egyszeruen megall es kesz.
van esetleg velemeny?
-
-
Methos81
tag
válasz Lacza_26 #2716 üzenetére
Raid Speeding HDD és Intel vezérlővel is kéne mennie:
- Speeding HDD Raid 0 képessége kb 80 Mb/S ami erősen silány
- Ha Intel Raid 0 akkor meg nem lehet plusz HDD berakni , mert nem indul a WIN egyből (be akarja rakni azt is raid tömbbe). Nincs állitási lehetőség csak vagy mind RAID vagy mind IDE... ennyi szar a BIOSa.
De sajna a probléma nagyobb a lappal, mert nem is postol. Akkor se ha minden ami csak nem kellhet le van véve a lapról
-
thaiska
csendes tag
Sziasztok!
Igaz regen irtak a topikba de remelem annal tobben olvassak. Nagyon nagy szuksegem lenne egy mukodo asus crosshair II esre!! Mail: gabor.bardon@gmail.com
-
Methos81
tag
Más okulására is.
Maximus 2 Formula Speeding HDD-je valóban alkalmatlan a tényleges használatra és az intel Raid 0 is csak önmagában megy, de nálem nem ez okozta a gondot.
Sajnos a 2.1V a Ram-nál nem volt meg, és így nem volt hajlandó velem szóba állni. Tehát user error....
Végül haveromhoz került, pikk pakk Win7 és szépen ketyeg, sőt ATI Nvida Hybrid a physix érdekében is települt gond nélkül.
-
PITTIBL11
csendes tag
sziasztok
lenne egy igen komoly és idegesítő problémám!
a maximusII vel annyi a nyűg hogy szerintem nem szereti a geil memóriát!
Beletettem 2x2Gb black dragont szinte újak! És teljesen határozatlan időben módon kékhalál win 7 alatt!
Most tettem fel 64biteszt és a geilek mellé tettem 2x2 gb ocz-t ezekkel is ezt csinálja de az oczvel önmagában semmi baj de van hogy a geil is 2 hétig semmi gondot nem okoz!
Csak azért kérdem mert még garisak elég sokáig!
Az igaz hogy még a biosban nem nyulkáltam az alap felhasználói dolgokon kívül az egyik haverom azt mondta hogy a ramoknak a feszt be kellene állítáni és a Mhz t is akkor talán jó léci segítsetek ebben
Előre is köszi! -
Lacza_26
aktív tag
válasz PITTIBL11 #2721 üzenetére
Mekkora feszt adsz nekik mert nálam hajlamos alulfeszelni, a beállított értéknél kisebbet adni neki. Ilyen gondom volt.
Nekem4 4 4 12-es Geil ultrám volt 4X1 GB azzal nem volt semmi gond ha megkapta a rendes 2,1 V-ot. A Micron csipes memókat szerette.Most 4X2 GB G Skill F2-van ezek beérik 1,9-cel is.
Valami másik lapban le kéne tesztelni a Dragonokat. -
GrG1210
aktív tag
Hali , egy asus maximus II gene lapom van, és az SB X-FI kezelőpaneljén hiába áligatok bármit is nem történik semmi a mixer-ben , bármiben semmire sem reagál , egyedül a nagy hangerőszabályzó-ra reagál , már volt uninstal is 2× . ujjra felraktam , de nemreagál...
milehet a problem??? -
Lacza_26
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül milyen vastag hővezető lap kell a fetekre, a hőcsöves hűtő alá?
-
jamba
aktív tag
Hali
Lenne egy Asus Maximus II formula alaplapom .
A következő lenne a hibája folyamatosan világít rajt a reset gomb nem lehet elindítani.
Sajnos már így került hozzám az előéletéről nem tudok semmit.
A proci egy Q9650-volt ami már Öcsém gépében hibátlanul üzemel.
Segítségeteket szeretném kérni,hátha találkoztatok már ezzel a hibával.Köszönettel: Jamba
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
-
jamba
aktív tag
válasz Lacza_26 #2739 üzenetére
Megpróbálom még szétszedni a reset gombot hátha,egyébként a lapon semmilyen fizikai sérülés,-égés nem látható a cpu-foglalat tüskéi is teljesen rendben vannak akár csak a kondik,nincs felpúposodva egy sem.
Próbáltam proci nélkül is és úgy is hogy nem kötöttem rá a 12v-cpu-köri tápot,a hibajelenség nem változott.-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
jamba
aktív tag
Sajna a reset gomb teljesen hibátlan Én nem küzdöm vele tovább ha esetleg kellene 5k-ért vihető így ahogy van .
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
RedMan
tag
Keresek ASUS MAXIMUS II GENE alaplapot, ha valaki megválna egy működő példánytól, keressen. (Only mATX)
[ Szerkesztve ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
zeus26
csendes tag
Help!!!
Maximus II gene, Windows 8
Valakinek sikerült már az X-fi drivert felrakni hogy menjen az EQ is?
Letöltöttem már vagy 5-6 hiányzó dll-t, 1-2 óra kb müködik, de az eq semmit nem csinál, így meg elég low fidelity..
Tudom windows 8... de akkor is.
Üdv zeus!
-
T.Stark
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom már egy éve nincs mozgás itt azért remélem, elolvassa valaki.
Szeretnék venni egy ASUS Maximus II Formula alaplapot. Nincs valakinél egy eladó hibátlanul működő példány?
Lehetőleg a dobozával és tartozékaival, ha lenne ilyen alaplapod eladó kérlek jelezd.Köszi előre is.
-
Darkylmx
tag
Sziasztok. Nekem van egy Asus rampage extreme x48 alaplapom de pár hűtés hiányzik róla. Ha valakinek van egy rossz azt szívesen átvenném. Valamennyit fizetnék is érte.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest