Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Engem nem zavar tulajdonképpen, csak úgyis zárt házam van, tehát semmit nem látok a világításából. Ezért csak megkérdeztem, hogy van-e valami teljesítménybeli jelentősége. De hát, mint kiderült, nincsen. Köszi.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Black Dragon
addikt
Én egyszerűen megoldom, kikapcsolom a tápot, oszt kész.
-
keIdor
titán
válasz Black Dragon #2152 üzenetére
Szerintem az én megoldásom egyszerűbb, mint mindig nyúlkálni hátra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rusher
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz ADAM1337 #2157 üzenetére
Ez ok, de pl. a Rampage széria extreme chipset volt eddig is és az is lesz viszont már nem lesz több DDR2-es chipset tehát a különbség így is megmarad a kettő között(X58/P55-Tri-Ch./Dual-Ch)...sztem nincs ebben semmi ez a széria így folytatódik azt kész másképp nem nagyon tudna
-
keIdor
titán
Maximus III Extreme? Egyébként mindegy, csak így 1-2 tudatlanabb vásárlót majd jól megszívatnak. Néha nem értem a gyártókat, hogy miért tudnak 1-2 terméknek rossz nevet adni... szerintem szándékos félrevezetés...
X38, P35-nél még szépen meg tudták oldani:
X38 DDR2: Maximus Formula
X38 DDR3: Maximus Extreme
P35 DDR2: Blitz Formula
P35 DDR3: Blitz ExtremeMivel P55 csak DDR3 ezért kéne Extreme-t használni, hogy tudja mindenki, hogy ez DDR3.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rusher
őstag
De Maximus II Extreme sincsen nem? Na jó ok lehetne, mert ez P55, de nem Intel extreme chipset, mert az a vonal meg az X-es széria.... Értem, hogy mit mondasz, de mit tudnának csinálni? Max nem lenne akkor Maximus Formula széria azt kész...Mind1 végül is én ha cserélek majd Corei5-re (ha cserélek....)akkor ezt a lapot bevállalnám majd hozzá persze ez sokmindentől függ pl. ár....
Majd jön az X78 chipset DDR4 vagy XDR-el és akkor visszáll a régi kerékvágásba....
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
P35-nél is volt Extreme nevű lapjuk, csak szimplán át kéne nevezni, de vakítani jobb a vásárlókat. Én is maradok Asus, Gibabyte felhasználó, mert MSI az szar, DFi-t nem nagyon kapni, plusz irreálisan drága, EVGA-t azt egyáltalán nem kapni, de ha lehetne is akkor se lenne, mert az még a DFI-nél is pofátlanul drágább, XFX meg alaplapok terén még egyelőre elég nagy nulla, szóval marad a két NAGY!
Én viszont mindenhol azt olvasom, hogy nem jön 32nm 4 magos refresh majd i5-re, szóval ez a P55 nekem zsákutcának tűnik... szerintem a Sandy Bridge-ig akarják kihúzni vele aztán abból megint jön majd a P65 megint új foglalattal... következő lapom nekem 99% már, hogy AMD lesz, mert ők júzer friendly-bbek.
Amúgy volt ES Maximus II Extreme, de nem adták ki, mert hasonlóan gyenge volt, mint a Rampage II Extreme, így elégnek látták a P5Q3 Deluxe-t.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
... és ha valakinek nem kell a legerősebb? Ár/értékben most szar az Intel. (E8000-i7 975 között)
Te se használod ki, írtad is ha jól emlékszem annó Bloomfield topicba. Azért van neked is, mert szereted a géped, de nem azért, mert teljesen kihasználod...
AMD-nél már X4-et kapok E8500-E8600 ársávjában, csúcs X4-est Q9550 áráért. Az i7 meg elismerem, hogy a leggyorsabb, de ennyi pénzért nekem nem kell.
1-2 éve még biztosan én is fejest ugrottam volna az i7-be már megjelenéskor, viszont engem már annyira nem érdekel ez az egész... legyen mindig egy olyan gépem, amin a mai játékok maxon elfutnak szarrá élsimítva és én már boldog is vagyok. Nem érdekelnek a MHz-ek, meg a benchmarkok... játékoknál a VGA a lényeg, meg legyen mellette egy erős proci (X3-X4,Q9000,E8000) és már menni is fog maxon. Nekem már csak ez számít.De más a célközönsége is a két platformnak, az AMD inkább "casual" azaz ők a kicsit nyomják olcsón és sokat eladnak, ez hozza a bevétel 90%-át is. Az emberek többségének elég, nekem is.
Az i7 azoknak szól, akik nem sajnálják a pénzt a gépre, és gyakran váltogatnak. Ez bevételt is alig hoz, panaszkodik is miatta Intel, hogy kevesen veszik. Én ebből a csoportból léptem ki, végleg, mert anyagilag egy WC, ami szív, mint egy nagy 2000W-os porszívó...meg mint írtam nem is érdekelnek már a számok, meg tesztelgetni se szeretek már. Több óra Prime előtt senki se szeret ülni.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rusher
őstag
Hát mondjuk meg kell nézni mit vesz az ember, de aki meg nem veszi a fárdtságot, hogy megnézze mit vesz nem csak "hú de jóó néz ki bazze..." és vesz egyet az így járt...
Nálam is csak Asus és Gigabyte van EVGA-t bevállalnék, de azt az árat nem fizetném ki egyikért sem meg hát igen honnan...
Van abban valami amit mondasz ezért írtam oda én is zárójelbe, hogy "ha cserélek..." nem fogok a boltba rohanni az biztos amikor megjelenik és az sem biztos, hogy érdemes a mostani cuccomról váltani....
Igen arra emlékszem, hogy talán képek voltak róla a neten, de sosem lett.
Nekem sosem volt AMD-m egyszer lehet kipróbálnám, de nemrég egy haverom nagy hévvel belefutott egy ilyen PhenomII-be és 1 hét múlva visszaváltott Intel-re nekem egy ilyen közelibb tapasztalat elég is arra, hogy eszembe se jusson lecserélni a kis bajnok 8200-t. -
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
bzs73
őstag
If a second or you are the first to lose.
-
nagyúr
NAGYON NAGY mostanság itt a pangás.....
-
nixx-21
őstag
válasz DroiDMester #2169 üzenetére
elkezdődött a nyár mit vársz?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
bzs73
őstag
Hát igen sajna az van.Pangás, de elég sok helyen ez van.Majd változik.
-
plaszy
őstag
Ma egy kicsit hűvösebb idő van odakint, aki nem dolgozik, teszteljen...
Én még a 2x2 GB G.Skill 1100-ra várok.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
bzs73
őstag
Na holnap már 4 hengeres lessz.
Q9550. Vid:1.1875v
Azzal már tényleg küzdhetek,mert mondták hogy nem oly egyszerű a tuning mint wolf-al.Na majd meglátjuk mire megyek vele.Majd csak megállapodok már egy procinál is,úgy mint ennél a lapnál.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Hát most már csak megállok mert nem birom anyagilag,meg elmulik ez nálam.Volt hogy telokkal voltam így,és végigzongoráztam a legjobbakat most meg egy 20k-s telo van hónapok óta és teljesen megfelel ez is,nem izgatnak már.Ez a sok cserélgetés is felesleges volt tudom mert egy 6750 is ami volt és ment 3.6ghz-n elég lenne de már mindeggy.Hülye vagyok belátom de most már tényleg megállok.És még rímel is.
-
bzs73
őstag
Na jól van azért nem sírok mert nem lenne szép dolog.Van itt elég ember aki tényleg sírhatna komolyabb dolgok miatt és mégse teszi.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Na itt vagyok egy 3.6ghz smallfft-vel.
Q9550-8x450@1.072vIf a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Hát arra én is de hát ma kaptam meg és egyelőre a 3.6ghz-t akarom kitesztelni mert így lesz használva.Egyelőre még megnézem megy-e kevesebbel utána jöhet a blend.Persze ha 3.6ghz-n meglesz a blend utána megtekergetem a bajszát csak először legyen egy fix stabil 3.6ghz-em az a lényeg.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha játszok, akkor a BIOS-ban milyen módra állítsam a vinyót? AHCI vagy IDE mode-ra?
Üdv.: Marci
-
bzs73
őstag
Na egy 4ghz az új procitól.Itt már tényleg küzdeni kell a gtl ref-ekkel.Wolfi-nál nagyon hozzá se kellet nyúlni ezekhez,itt meg else indul auton 1.176v alatt.
Q9550-4ghz@1.160v[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Egy 3ghz a 4 hengerestől.
Q9550-3ghz@0.960vIf a second or you are the first to lose.
-
nagyúr
-
AirBooms
addikt
válasz DroiDMester #2185 üzenetére
Ha nem ment volna gallyra a Rampage Extreme lapom, nem adtam volna el. Így viszont bármennyire is jó proci, nem tudnék vele mit kezdeni. Hidd el, annak is tudok örülni, ha másnál jól megy!
-
7600 GS
addikt
-
bzs73
őstag
-
plaszy
őstag
Egy kicsit láma kérdés, bár a használatiból sem derül ki egyértelműen számomra.
Megjött a 2x2GB G.Skill 1100-asom. Ha dual-ban szeretném őket hajtani, akkor a DIMM1 és DIMM3-as slot-ba kell tenni? Tehát az alaplapon az azonos színűekbe?
Köszi előre is.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...