Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Sziasztok!
A Maximus 2 Formula LCD Posterem hibásan jelenít meg minden értéket bárhova is állítom a biosban. A kérdésem, ez garanciális hibának számít és lehet ezzel gariztatni vagy sem? (2011.08.06-ig garos) Szeretném eladni a lapot és a q9450-et, de gondolom ez a kis hiba megnehezítené az eladását. Menyiért érdemes meghirdetni? -
S*Tom*
aktív tag
válasz SSJPeter #2653 üzenetére
Köszi a választ! Éppen várom a futárt, gondolom pár hét és kiderül mit tudnak kezdeni vele. Egyébként addig sem unatkozom, mert a megkímélt 1,5 éves crucial ram párom viszem délután tesztelni. A maximusban még 1,8V 800MHz CL5-ben is csak egy 8centis ventivel volt hajlandó működni, nélküle tűz forró volt, a win7 kékhalálozott és memtest 4.1 pass 10%-nál dobot vagy ezer hibát, venti alatt maximum 1.9V-al volt hajlandó stabilan működni win és memtest alatt hiba mentessen, nem is értem. Délután kiderül ez is rossz és akkor mehet a postára ez is. Cserélni szeretnék gépet i7 8xx vagy x6, de ehhez szükségem lesz a lap és a CPU eladására, addig olvasgatok, hogy képben legyek.
-
SSJPeter
őstag
Hát igen RAM-ok terén kicsit válogatós a lap de a Kingston, G.Skill ,OCZ RAM-ok nagyon jól mennek benne és ez igaz szinte minden Asus lapra is.
G.Skill RAM-ok pl. mindig ki vannak tesztelve chipset szerint Asus lapokban ezért vettem pl. én is olyat de ettől függetlenül lehet,hogy nem erről van szó és rosszak azok a RAM-ok.Let’s go Brandon!
-
S*Tom*
aktív tag
válasz SSJPeter #2655 üzenetére
Szia! Másik gépben még HAF 932-ben is melegedet és memtestben 800-on simán elhasalt, megy gariba nem kínlódok vele tovább.
Ha a Maximus visszajön garanciából megy eladásra meg a ram is. A G.Skill PI tetszik nekem is DDR3-ban vagy valami Corsair, de még ráérek kitalálni van pár hét, a proci vagy i7 860 vagy valamelyik x6 lesz, a lap meg Asus P55 evo-pro / C4formula vagy Giga UD4-5. A 2011-es platform váltásra már nem akarok várni. -
7600 GS
addikt
Üdv emberek!
Tudtok valami helyet, ahol újonnan lehet még kapni ezt a csodát?
Üdv.: Marci (egy egykori Maximus II Formula tulajdonos)
-
SSJPeter
őstag
válasz 7600 GS #2657 üzenetére
Hát nem túl valószínű,hogy találsz újonnan.
Ha jól emlékszem idén februárban eltűnt minden listából...kifutott.
Esetleg...de lehet,hogy csak ottfelejtették.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
jancsiii
tag
Sziasztok!
Vennék egy Asus Maximus Formula Special Edition lapot és azt írja az eladó,hogy újkora óta kontakt hiba miatt nem megy az alsó pci soket.
Ez lehetséges vagy valami más gondja pl.: haldokló chipset stb? -
S*Tom*
aktív tag
Ha valaki keresne garis Asus Maximus II Formulát akkor írjon privit vagy [itt érdeklődhet]
-
lucky07
aktív tag
Nos végre tag lettem .
Imádom ezt a lapot.
Remélem életre fog kelni még a topik.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Razermazer
őstag
Akkor keltem íme a lapban elérhető egy jobb qaddal ismétlem egy jobbal bár a régivel is elértem tehát a lap az asszisztens benne ez az eredmény és ez még nem a vége[link]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
István1
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem mégpedig hogy a M2F lap kompatibilis-e az asus oc sation-nal?
-
szijartg
őstag
eléggé kihalt ez a topik... de talán lesz válasz.
szóval, adott egy maximus II lap, sajnos hang kártya nem a sajátja. jelenleg egy rampage formula hangkártyája van benne, de olyan mint ha nem is lenne benne.
nem lehet kompatibilis ezzel a kártyával? vagy mi a túró lehet? win7
próbáltam már a rampage driverét is feldobni de azzal is halott. -
Rusher
őstag
-
szijartg
őstag
enabledre raktam, úgysem ment... ahogy olvasgattam külföldi fórumokon, nem nagyon szereti ezt a kártyát. voltak páran akik próbálták és nekik sem jött össze.
win egyáltalán nem ismeri fel, még idegen cuccként sem.
kártya világít, most vagy a slot a hibás, vagy a kártya, vagy nem szereti.
bár slot és kártya hibát skippelem, mert világít.[ Szerkesztve ]
-
FieeL007
tag
Heló
Segitséget keresek
Van egy Maximus 2 Formula lapom
E8400És 9X465FSB-nél többet nem enged mert a windoz betöltésnél újra indul
A proci 4180MHz 1.265 Vid mellet megy
-
szijartg
őstag
Crucial Ballistix Tracer Red 800 MHz 4 GB Kit
4x2GB-ot mennyire szereti az M2F lap? tuning?
valakinek tapasztalata? -
sisi900
tag
válasz szijartg #2681 üzenetére
Szia
ha jól látom akkor sikerült szerezni egy Asus Maximus Formula II alaplapot?
Már sajnálom hogy nem adtam oda,azóta sem használom ki ezt a brutálisan tuningolható alaplapot.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
sisi900
tag
Egy kis segítséget kérnék!
Az alaplaphoz kapott SupremeFX XFi hangkártya WIN7 64bit alatt csak félig működik.
Pedig a gyári oldalról szedtem le hozzá drivert.Előre is köszi
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sisi900
tag
válasz szijartg #2686 üzenetére
nálam simán jól működik Win7 64bit alatt megy az X-Fi?
Bocsi a kártya hibátlan csak 64Bit alatt az X-Fi keverő pult nem akar beindulni.
Nem kéne félreértelmezni a dolgokat mert így születnek a pletykák.Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Lacza_26
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék!
Lehet valahogy azt beállítani, hogy a 2 pci-e hogyan működjön?Az elsőben van a vga, egy 460gtx és az aida szerint csak 8x módban megy.
A másodikban egy usb3 sata3 kártya ami csak 4x-eres.Alapból nem x16 x4-nek kellene lenni a felosztásnak? Mi okozhatja hogy a vga nem kapja meg mind a 16 sávot?
-
sisi900
tag
válasz Lacza_26 #2690 üzenetére
Sziasztok
Nekem is pont ez volt a problémám,
De az USB3 és a SATA3 vezérlő kártya visszafogtaEzért vissza tértem a SATA2 re
-
sisi900
tag
válasz Lacza_26 #2699 üzenetére
Igen nekem is az USB 3.0 lett volna az igazi
De most ezt nézegetem,lehet ez a megoldás
ASROCK USB 3.0 PCI-E vezérlő kártya
Ez a legvégső eset
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...