Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz #70869248 #8343 üzenetére

    Továbbra is elég arrogáns a szimulátoros közösség :(. Sajnálatos ez, mert attól hogy valaki nem szeret hetekig készülni 1 nagy versenyre még, megérdemli hogy NFSnél nívósabb fizikával játszhasson, és ne legyen kiutálva, ha nem hajlandó erre különösebben sokat áldozni.

    A hasonlítgatást, még akkor végeztem mikor kormánnyal toltam kb 2 éve, viszont ebből nem szeretnék vitát, személyes véleményem, és ahogy eladtam a kormányt nem is foglalkoztam velük, mert ott tényleg nincs helye a kontrollernek.
    Az asettoban viszont van, szerintem egy jelentős része a játékosoknak, ezzel játszik, mert ők csak szórakozni szeretnének.

    Ha itt nincs ilyen közösség így jártam, keresek máshol, de jó lenne ha kicsit másképp állnál hozzá, és nem elküldenéd az embereket a búsba, ha nem elég fanatikusak a te szintedhez.
    Azt is jó néven vettem volna, ha adsz valami támpontot merre kereshetek közösségeket ahol alacsonyabb elvárásoknak megfelelve is lehet kicsit körözgetni, ha te benne vagy ebbe a világba, talán fejből is menne.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák