Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz trialboj #8400 üzenetére
én spec inkább autózok.
most ezzel:
youtube/WRC Polo -
trialboj
őstag
-
törölt tag
-
csana
senior tag
Sziasztok!
Próbálom beüzemelni nálam a Real Head Motion -t, és bár jó helyre másoltam a mappát, és AC előtt indítottam a történetet, mégsem működik az effektus a játékban. Valaki aki képben van a RHM-ben fel tudna homályosítani, mi lehet a gixer?
Thx
-
törölt tag
szétlöktem a verzuszt
..azaz valami hülye beszabadult a Mitsu vs. Subaru mókára és elcseszett felfutó áttétellel elbarmolta a mókát.
youtube -
trialboj
őstag
A múlt heti porsche spa kombót eléggé begyakoroltam /1,48,3 - de ez az ördög szekere, többet táncolt mint tapadt / szóval felnéztem online kipróbálni magam a publik szervereken.
Spa bmw gt2 kombóval toltam pár versenyt, és nagyon jó ráéreztem a rajtokra mert brutál jól ment. 10/12 helyről rajtoltam és először 5. nek majd köv futamon 3. nak jöttem fel első kör végére. Meg is lepődtem mert eddig még 1 db rajtom nem volt ahol valahogy ne böktek volna meg vagy estek volna be elém. Egy ideig tartottam magam, de nagyon unalmas volt légüres térben menni, és mivel utolérni nem tudtam senkit, elkezdtem lassítani, hogy felérjen valaki, akin/vel gyakorolhatom a védekezést... (ki is löktek elég hamar)
A visszajátszásokat elmenteni mennyire bonyolult? Ha nem full grafikán játszom, akkor azt a gyengébb minőséget menti el? gondoltam készítek belőle egy kis összeállítást, mert ez a legizgalmasabb része a versenynek.
Illetve másik gyors kérdés:
A pályáról csak az esc gombbal tudok kilépni... ezt át lehet rakni a controllerre valahogy, hogy ne kelljen a bill miatt állandóan felkenem a fotelből?
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
KRi2
aktív tag
válasz trialboj #8411 üzenetére
A visszajátszás zöme azt rögzíti hogy melyik időpontban melyik kocsi hol jár. Grafikai beállításokhoz semmi köze.
Ha lelassítasz tudsz esc-el kilépni a boxba. Alt+F4-el egyből kiugrik a játékból a főmenübe. Hotkey nevű programmal tudsz iirni szkripteket, az inkább bill-egér programozásra van, de létezik direkt (xbos-os) kontrollerre is ilyen progi, de most nemugrik be a neve, googlizd ki.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Annak sincs köze a grafikához. Replay minősége olyan mint pl mp3-nál a bitráta. Minél több ponton rögziti a zenét, annál pontosabb, tisztább lesz a zene. Replaynél minél nagyobb a felbontás annál több ponton rögzíti az autók helyzetét (de ebben benne lehet a kormányeldordulás, pedállok állása, törés stb mintavételezése is).
||| | || ||||| | ||| ||
-
urbi107
tag
Ti honnan szoktatok auto modot letölteni?
Egy csomó letöltött autónál ,nem szokott lenni hang külső nézetben.Pl: A vfts-nél sincs.
Mivel lehet orvosolni? -
neilszab
őstag
válasz urbi107 #8415 üzenetére
Folyamatosan fejlesztik az engine-t a készítők, így ha jön egy új funkció/megoldás, akkor azt a moddereknek is le kell követniük, különben vmi nem fog működni az aktuális legújabb AC verzióval. Legutóbb például volt egy olyan újítás, ami a hangokat érintette, ezért olyan mod-okat érdemes keresni, amiket azóta szintén frissítettek.
A RaceDepartment egy egyik legminőségibb mod forrás, ott a frissítési dátumok is nyomonkövethetők.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Enton
addikt
válasz urbi107 #8415 üzenetére
Itt is lehet szemezgetni:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
KRi2
aktív tag
Kedd este kis Lotus 25-ös bolyozás.
Következő bandázós, bolyozó esténken a kis porszkáló Lotus 25-öst vesszük kezelés alá. Viszont a pályára tévedhet két traktor is. Safety car. Akinek a régi járgány nemjönne be, mankónak, ott lesz két SUV, sok lúd hátha disznót győz alapon. Lássuk ki a főtroll, de maradjon minden sportszerű! Pálya a rövidített BrandsHatch Indy változata lesz. Gyertek!
[link][ Szerkesztve ]
||| | || ||||| | ||| ||
-
trialboj
őstag
Nem volt egy könnyű harc de végre megjött a kormányom, g29. A fékpedált még szokni kell de mindenképp jobb mint az előző thrustmaster dfgt ben volt.
Viszont a FFb től nem dobtam el az agyam, persze az még nagyon nincs beállítva, de összességében nem érzem hogy több infót kapnék az autóról, mint sima xbox kontrollerrel, kicsit összevissza érzés... A rázókövek meg majd kirántják a kezemből a kormányt. Ez csak azért is vicces mert a driverben van külön AC setup, de még sincs optimalizálvaAz AC fórumon pedig már le is lomboztak, mikor kijelentették hogy eléggé meg kell szenvedni hogy rendesen be lehessen állítani a FFbet
" You can't adjust dampening so it's always 100%. You need to disable it or lower it in ini file. For a perfect driving experience you have to do more. There are some apps you should learn how to use them. Wheelcheck, Lut generator, and FFBClip. It's not difficult and you shouldn't be afraid It will take you a few hours or maybe less to find the settings that you like"
Használta valaki ezeket az appokat? Esetleg nem tud egyszerűbb beállítást amivel könnyebben el lehet boldogulni?
Aminek viszont örülök hogy mégsem olyan eszeveszettúl hangos, mint amilyennek mondták, a rázóköveknél mondjuk kattog, de ha azt sikerül megoldani, akkor teljes mértékben elfogadható "zajt csap" majd.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kinghaxor
senior tag
válasz trialboj #8421 üzenetére
Lut file készítése wheelcheck illetve lut generator segítségével tényleg sokat segít. Leírást illetve linkeket is találsz hozzájuk Racedepartment.com-on. Ffb clip program is nagyon jó. Ez is fent van az említett oldalon leírással együtt. Én dinamikus módban használom. Ebben az állásban automatikusan változtatja az ffb erősségét játék közben úgy, hogy amikor clippingel a kormány akkor vissza veszi az ffb erejét egészen addig ahol elfogadható a clipping mértéke. Egyébként pedig maximum közelében tartja. Ott ahol még nincs clipping. Ezt egyébként másoknak is ajánlom. Próbáljátok ki. Tényleg jó. Játékban szerintem mehet százra az ffb. Dinamikus módban úgysem számít, magának fogja állítani a játék ahogy fentebb írtam is. Annyi még, hogy nálam road, kerb, slip effekt nulla. Így nem ráz meg zörög annyira a kormány. Driverben pedig G29 esetében úgysem lehet állítani az ffb-t.
-
törölt tag
új a kormányod, én nem csinálnék semmit csak a klasszikus szimes kormánybeállt használnám. ezek a segédprogik/app-k jók olyanoknak mint én akik 200ezer éves Driving Force Pro-t használnak és már szrrá van kopva a persely
De még nálam sem egyértelmű, az AC élvezetes FFB-vel rendelkezik, annak idején ezzel is hódított. Sztem még most is jó, de ahogy írtam nekem már sz@r a kormányom, és megtámogattam ezekkel a segédprogikkal. -
trialboj
őstag
Még mielőtt megjött a kormány toltam pár versenyt 1-2 órás gyakorlásokkal online ahol kipréseltem a maxot az xbox kontrollerből.
Tegnap Imola/bmw gt2 őt próbálgattam, 1,47.3 volt a cél idő.
Hát elsőre olyan érzés most ezzel menni, mintha újra tanulnék járni. Ismerem a pályát és az autót, tudom hogy mire hogy reagált a kontrollerrel, de mégsem sikerül 1 kanyart sem jól bevenni. Valószínű a fék fogáspontját nem sikerült még megszoknom mert nincs tcs/abs, és ezért vagy elszállok teljesen vagy csak picit de túlcsúszom a kanyar csúcspontokon.Amíg erőltettem hogy gyorsan menjek minden körben nagyot hibáztam... aztán visszavettem kb sétakocsikázásra és lassan próbáltam felépíteni egy kört, nagy nehezen összejött 1 db 1.49es idő, aminek már úgy örültem mintha polet érne
Persze ez még csak az első pár óra gyakorlás volt, de eléggé megszenvedtem vele. Az pozitív hogy a kormánnyal precízen lehetne érinteni a csúcspontokat, de a pedálokkal nem sikerült összhangba hozzam, így a sebesség sosem volt megfelelő.
Talán ki kellene rakjam középre szem elé a pedál grafikonját, és így könnyebben megszokná a lábam hogy meddig kell lenyomni? Esetleg még jobban felhúzni a gumicsikorgást.A Wheelcheck, Lut generator tényleg jó cucc, habár lehet az én problémámat az oldotta meg, hogy a road, slip effekt nullára kerb 25 re lett állítva, és így tényleg csak akkor kattan egy nagyobbat a kormány mikor telibe verek egy hurkát, vagy magasított rázókövet. FFBClipet még nem próbáltam.
A legrosszabb érzés mégis az volt, hogy versenyen hamar utolsó lettem, és állandóan leköröztek, ami eddig még kimaradt, egy darabig még érdekes volt úgy elengedni autókat, hogy nem veszítek többet mint 1-2 mp, de erősen demotiváló, mikor tudod hogy lenne lehetőséged előkelőbb pozícióban is csatázni... Max respect Alonsonak, aki már 3 éve minden egyes futamon ezt kell átélje.
-
neilszab
őstag
válasz trialboj #8424 üzenetére
Az első és legfontosabb, hogy adj magadnak időt. Egyik kormányról átszokni a másikra sem két perc, pláne gamepad-ről kormányra, de abban egy pillanatig se kételkedj, hogy kormánnyal lehet gyorsabban és precízebben vezetni.
Az AC kormány kezelése szerintem alapból is teljesen korrekt, felesleges mindenféle előre gyártott profilokat használni, jobban jársz, ha azt pár csúszkát te magad állítod be, de erre szerintem már te magad is rájöttél. Ami fontos, hogy 900 fok legyen megadva mindenhol elfordulásnak.
Az extra app-okat szerintem hagyd későbbre, előbb szokd meg a kormányt és az alap dolgokat, utána sokkal jobban fogod tudni/érezni/érzékelni, hogy milyen extrára van még esetleg szükséged.
Kis help:
Nulláról kezdeni..
Kormány beállítások
Az áttétel beállítása (AC specifikus rész 2 hsz-szel alatta)[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
A lut nagyon hasznos cucc, itt a leírás hozzá. Amúgy AC-nak az egyik legjobb az FFB-je érzésre nálam eddig, csak jól be kell állítani
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
AC-ban rettenet az automata váltó... honnan tudom? 4 óra használat után megadta magát g29 en a jobb váltófül (mondjuk rendes volt, mert amilyen az én szerencsém számítottam rá hogy már eleve hibásan érkezik)
Az érdekes hogy nem teljesen romlott el, először abszolút maghalt, majd mikor próbálgattam más gombot használni váltónak, és kattogtattam ps3 és 4 között, helyrejött és fél órát megint hibátlanul ment. Aztán visszamentem multizni és megint kampec.
Nem érződik fizikai probléma... nem lehet valami szofveres gond? A driverben sajnos nem mutatja hogy melyik gombokat nyomom, szóval nem tudok ellenőrizni hogy nem-e az AC a hibás.
-
törölt tag
válasz trialboj #8427 üzenetére
ki kell próbálni más játékkal...Az AC hibáira futtasd le a steam-n az ellenőrzést.
ha minden stimmel akkor az nem hibás, ez a része elég egyszerű. A kormány driver, és a kapcsoló problémájára kell egy másik játék ahol használod ezt a kapcsolót.
Amivel mostanában sok gubanc szokott lenni az a Win10 frissítései...kb ilyenekre gondolok. -
trialboj
őstag
válasz #70869248 #8428 üzenetére
Nem tudom hol kell keressem ezt az ellenőrzést?! Win7 et használok nincs frissítés, és eddig ment.
Kipróbáltam dirt rallyval kb 20 percet és szépen ment. Viszont az AC is 2+ óra után kezdte el.
-
törölt tag
válasz trialboj #8429 üzenetére
Tudom még ajánlani az automobilista-t, mivel olvason hogy a Dirt nem annyira jön be, iR meg még nincs, az rF vonalnál meg szerintem jelenleg élvezetesebb az automobilista, én nagyon nem akartam már erőltetni az rF vonalat, de kissé megdöbbentem rajta mit sikerült összehozniuk.
Szal nem szoktam más szimet ajánlani, de ha más szimen is akarod tesztelni akkor szvsz az automobilista jó választás. -
neilszab
őstag
Brands Hatch - Porsche 911 RSR!
Kedd este a legendás angol pályán hajtjuk meg az oldschool gépeket, aki szeretne rész venni egy vérbeli csapatós küzdelmen, azt örömmel látjuk a rajtrácson.
A gyakorló szerverünk 0-24 bárki részére elérhető, a köridők automatikusan rögzítésre kerülnek, SETUP a kiírásban!Futaminfók: [L=http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6087]AC P911 - Brands Hatch - 12.20
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #8432 üzenetére
Javított link: AC P911 - Brands Hatch - 12.20
-
trialboj
őstag
Valami ötlet hogy lehetne megoldani a delta időkülönbség mérő appot hogy működjön a Nord tourist pályán?! kb az első kanyarig mér csak. Elég zavaró hogy pont a leghosszabb pályán nem mutat részidőket.
A kormány valahogy helyrejött, annyit változtattam hogy ledobtam a FFB clip appot, de mag visszaraktam már csak kíváncsiságból is, de nem zavarja a váltást. Szóval szerencsém? volt
Amúgy ezek az appok vannak kirakva, van esetleg valami ami fontos, de még nem tudok róla? (helicorsa is ott van)
-
urbi107
tag
Logitech driving force gt-nél drifteléshez milyen kormány beállítást ajánltok?
Ott is érdemes használni a force feedbacket? -
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
neilszab
őstag
válasz trialboj #8434 üzenetére
Nekem csak egy fordulatszám mérő és sebesség fokozat kijelző van kint, semmi másra nincs szükségem. Ne hagyd, hogy a sok app elterelje a figyelmedet, koncentrálj arra inkább, hogy mit érzel... és én személy szerint az ilyen agybutítót app-okat sem javaslom, mint a helicorsa.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz neilszab #8438 üzenetére
A helicorsa azért inkább nevezhető csalásnak mint agybutításnak. Viszont akinek nincs lehetősége 3 monitoros setupra, az csak így tud biztonságosan elfordulni az első kanyarban, szerintem.
Te azért elég HC lehetsz ha a delta különbség sem érdekel a legjobb idődhöz mérten, és az sem hány mp el van előtted mögötted autó.Más, Nordschleifen senki nem köröz? Nem tudom hogy csak nekem nem méri az időt rendesen vagy másnak sem. Az ottani chat elég kihallt.
-
-
neilszab
őstag
válasz trialboj #8439 üzenetére
Nem, akkor tudsz elfordulni az első kanyarban biztonságosan, ha hagysz helyet.
Nem különösen érdekel se ma delta, sem a többiek... magammal foglalkozom, figyelem hogy megyek, próbálom a maximumot kipréselni a gépből és magamból, így lehet elérni a legjobb eredményt. Ehhez maximális koncentráció kell, amit annál nehezebb fenntartani, minél több minden vonja el a figyelmed.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz neilszab #8442 üzenetére
race07-ben szerettem is a virtual mirrort, mert ott 3 volt. De itt csak egy.
Publicon sokszor olyan kiszámíthatatlan emberek vannak, hogy nem egyszer a helicorsa miatt nem forgattak meg.
Persze a legideálisabb vagy egy rift vagy egy 3 monitoros rendszer lenne, de hát az rengeteg pénz, annyit nekem nem ér.
Viszont a kis fov-ot meg szeretem, úgy érzem a legjobban az autót.#KeepFightingMichael
-
Enton
addikt
válasz trialboj #8439 üzenetére
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Esetleg leszeded játékon belül a post procest és minden egyébb effeket kilősz.?.?.
De hirtelen nekem játék közben nem rémlik, hogy ilyen lenne, hisz időm se nagyon felfogni még ha lassabb verdával is megyek, meg ezek is elállítgatott képek, direkt csillogósá téve úgy forgatva a napot meg kamerát(replay/foto opcióknál).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest