Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz .LnB #5023 üzenetére

    a kormánybeállításokra figyelj oda. Minden ott kezdődik...érdemes átolvasni, és aztán kormánybeállításokat nézni a játékhoz, esetleg kérni..
    Ahogy olvastam az AC irányításával nem volt gondod, de az hogy a kormány jól irányítsa az autót, és jó jeleket adjon neked tovább az autó felől, ahhoz vagy érteni kell, vagy tudjad hogy hasonlóan van beállítva mint a nagy többségé.
    A setup fontos, de pár autó kivételével jól el lehet autózni alapbeállításon is, amikor már az eredményre mész akkor érdemes jobban belemászni.
    ..és én is azt mondom, és már mondtam is, rögtön bele kell csapni az online-ba,..egy a lényeg szvsz: ne az eredményre menj., legyen fontos az hogy hogy kerüld el a többieket, törekedj a stabilitásra, a jó ping-re, a röccenésmentes online futásra.
    Senki nem vár tempót, csak ha már ismert nevek, alapként egy valamit vár el egy online liga: figyelmes vezetést, figyelsz elsősorban másokra, és a saját féktávjaidra, íveidre...tükröket figyelve hajtasz ki a pályára, és helyezkedsz azon,..nem azt várják el hogy gyors legyél.
    tehát hajrá..nincs mire várni.

Új hozzászólás Aktív témák