Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Liner

    aktív tag

    Mellesleg pont ez a bajom a játékkal. Igaz én Warriorrral irtottam ki másfél óra alatt egy várat. Olvass vissza. Mindig elfutottam bokor mentés. Lvl 50 ig jobb a játék mint utána állítom. Sajnos ha ésszerűen rakod ki a buildeket túl erős leszel ha megvannak a plusz ability pontok.
    Kezdőként ezt bánom legjobban, hogy magamat nyugtatgatva, hogy úgyis csak változatosabb lesz a gém. Tényleg le kell vetkőzni... Különben viccesen könnyű dolgod van Nightmaren is. Az egy Medusa amit tisztességesen megcsináltak. Az most elég erős. De ezek a 4-5 személyes Groupok.. Beléjük tolom a bikát suhintok egyet kettőt azt mehetek leadni a questet. Teljesen felesleges felderíteni ami jön az így is úgy is elvérzik. Ezt én gyengébb szettek használatával egyensúlyozom. Most vettem egy Myrmidont meg egy odysseust ami minden csak nem gyenge, de kissé érdekes lehet amikor a rapid fire rage-t generál. :DD
    Ugyanazt teszi mint a Hades amit csak egy csata erejéig próbáltam de nem nagyon ment 5 egység alá a rage.így is úgy is imádom a játékot. Azért egy hell nem jött volna rosszul..

    Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák