Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Pár hete pörgettem végig az Odysseyt, és mivel nagyon tetszett, gondoltam benevezek erre.
Hát, ez kb. semmiben sem fejlődött azóta, ha jól értem, + a sztori is pocsék. -
Lifer092
senior tag
Arról nem beszélve, hogy nem lehet kikapcsolni a chromatic aberration-t. ?!
Ezen rendesen meglepődtem amikor elindítottam, ez a legelső funkció amit a motion blur mellett kikapcsolok instant. Ez viszont brutál hogy rád erőszakolják, ráadásul úgy hogy baromira rondítja a látványvilágot, és nekem legalábbis, de kb. 15 perc játék után eléggé hányingerem lett + a szemet is baromira fárasztja, szóval inkább leraktam, és nem játszom addig, amíg nem teszik kikapcsolhatóvá ezt az egyébként okádék, de tök alap funkciót.Ahhoz tudnám hasonlítani mint ha 3D filmet néznél, 3D szemüveg nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Hát nekem meglepően tetszik az előző három részhez képest. Végre jobban érződik az Assassin szál, mint eddig legalábbis így 5 óra játék után ezt tudom mondani róla.
Do not go gentle into that good night....
-
Z_A_P
addikt
Uristen de ultra gagyi ez a trailer
OK
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyon fikázták régen az AC3-at pedig az az egyik legjobb rész kidolgozottságban és sztoriban. Visszasírhatja sok nyafka azt az érát.
-
flexxx2
őstag
én a legelső AC-vel kezdtem, nem azért, hogy felvágjak vagy ilyesmi,
azt akarom ezzel mondani, hogy annyiszor játszottam már ki ugyanezt a játékot más-más környezetben, szinte ugyanazzal a játékmenettel, hogy a valhallánál elegem lett belőle.ez a rész nekem olyan mint a legelső, ki is hagyom
-
Televan74
nagyúr
-
Én is azzal kezdtem!
Mai napig top 3 kedvenc részem a Revelations, Black Flag és az AC2 ebben a sorrendben.
Nekem pont azért tetszik, mert olyan, mint a legelső (végre). Az előző három rész nagyon elment RPG irányba és ezért nem tetszett nekem egyik sem, nem is vittem őket végig.Do not go gentle into that good night....
-
pandras83
senior tag
Használja valaki az iconic filtert? Pont volt 60 ubilóvém, feloldottam az Altair kosztümöt és bekapcsoltam ezt a kékes filtert de valahogy nem adja, a vanilla meg túl színes nekem. Az gf experience filterek sem működnek egyelőre, az nvidia sem adott ki hozzá drivert és az idióta chromatic sem kapcsolható ki...nice job Ubi
Cyberfuck Patchrunner
-
Élőben mennyivel szebb a játék, mint a neten visszanézve a gameplay videókat?
Sokan azt mondják, hogy a grafika nem minden. Én viszont azok közé tartozok, akik elvárnák, hogy leessen az álluk egy ilyen játéknál, de ez neten rosszabbul néz ki, mint az Odyssey. -
pandras83
senior tag
válasz
antikomcsi #12 üzenetére
1080p 144hz-en tolom 120% res scale-el minden maxon és szerintem nagyon szép a város, Parizshoz (Unity) mérhető a részletesség mértéke, bár kevesebb bejárható házat láttam az eddigi cirka 3 órámban. A tesztben elég jól ki van fejtve hogy mennyire szellemi hajléktalanság a sztori és a szereplők is ritka gyengén vannak szinkronizálva de a látvány és Bagdad hangulata eddig feledteti a bosszantó hiányosságokat. Szóval nem álleejtő a grafika, de világot építeni még mindig tudnak. 30 eur-ert vettem kulcsot, ennyit talán még megért.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
-
Erunosta
tag
A Chromatic Abberation effektel nem lenne baj játékokban, ha jó helyen használnák. Pl radioaktív zónában, csak ott ahol kell.
Az a baj, hogy legtöbb játék csak rárakja az egész scene-re aztán az ember szeme nem győz fókuszálni. Általában én is elsőként kapcsolom ki ahol lehet. -
pandras83
senior tag
válasz
yericho800 #19 üzenetére
pár hete allkeyshopon volt valami kedvezményem, de már azt se vágom hol vettem pontosan. instantgaming vagy cdkyes.com
Cyberfuck Patchrunner
-
BoneDragon
veterán
válasz
yericho800 #19 üzenetére
Fizess elő uplayre 1 hónapra.
-
yericho800
aktív tag
válasz
BoneDragon #22 üzenetére
Köszönöm az ötletet..
Jaaj annyira nem izgat! Annyi játék van profilomon sose játszom ki őket.. New world is most jön dlc asszem.. Az is el rabol egy időre
Időm nincs sok sajnaR5 3600-2x16gb tridentz neo 3600mhz - 3060ti
-
lujo10
aktív tag
Köszi a tesztet
ha majd lesz rá időm és akciós is lesz, akkor kipróbálom
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Originst és Odysseyt imádtam de a Valhalla után kiábrándultam egy időre az AC-ből és az ubis open worldokból, ezért a Mirage változtatásait szükségszerűnek gondoltam. A teszt eléggé elbizonytalanított. Az idén mindenképp meg akartam venni és kijátszani de lehet csak 1 hónapos U+ előfizu lesz belőle....
-
A21
tag
full gagyi! erre van igény? vagy ez hogy életképes?
-
GegeWarrior
senior tag
Hát nem tudom, talán majd akciósan, most már megvárom a Spider man 2-öt.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
KROK640
addikt
A felsorolt hibákon kívül nekem unblock van egy nagy bajom, minden AC Syndicate utáni résszel : Nevezetesen, hogy az feltette a mércét, a kocsihajtással és társaival, a kivételesen még úgy ahogy értelmes skill tree rendszerrel (én sem vagyok oda érte, de ott azért eléggé jól sikerült) illetve a harcrendszerrel, és végül de nem utolsó sorban a hangulattal is. 8 éve lassan, hogy kijött de azóta sem sikerült megközelíteni sem. Az újabb AC-k feleslegesen túl bonyolítottak, miközben sok helyen lebutítottak. Értem én, hogy az adott korszak miatt nincs hintóval való üldözés és társai, de valamit ki lehetett volna azért találni. Az odysee-t két óra játék után meguntam, a Valhalla kipróbálására meg mai napig nem sikerült rávennem magam, és ezen tesztet olvasva úgyérzem, hogy a Mirage sem az én játékom lesz.
Anno az első AC a grafikájával is kiemelkedett, sőt leginkább azzal, az adott korban éreztem magam, de ezenkívül mai szemmel nézve annyi gyerekbetegsége volt, hogy hihetetlen. nem értem miért nem a harmadik rész, vagy a Black Flag vagy London alapján képzelték el?
A másik, hogy rengeteg izgalmas kor és helyszín lenne de úgy érzem, hogy ezek helyett a sorozat inkább elkezdett körbe-körbe járni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
VTom
addikt
Én 3 óránál járok, az első pár küldetést csináltam meg Bagdadban, de nekem tetszik.
Az összes AC-del játszottam, többet nem is egyszer játszottam végig, én pont azt várom egy-egy új epizódtól, amit kínál. Ez sem külömb.
A chromatic aberration idegesítő hiba, hexeditorban kikapcsoltam.
Az étvezetők érezhetően gagyibbak, mint az Origins és a Valhalla esetében, kb. Odyssey szintűek, de ettől még élvezhető.A textúrákat egy az egyben az Originsből vették át, vályogházastól, pálmafástól, tevéstől.
A játékmenet tetszik.
A végére szerintem az egynek jó volt ez is kategóriába kerül, és inkább harmadszorra is végigtolom az Originst, vagy másodszorra az Odysseyt, minthogy újrajátszam
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
pandras83
senior tag
Az új kedvencem az, amikor mondjuk úgy hogy elkérem a csónakot az npc-től és minden alkalommal megfullad vagy nem tudom mit csinál de percekig kínlódik. Asszem már az Originsban is kiúsztak ilyenkor a partra.
Basim folyamtos nyögdécseléseit parkour közben lehet halkítani vagy offolni moddal?
Cyberfuck Patchrunner
-
KROK640
addikt
De fura, nekem eddig a Black Flag volt az egyetlen amit újra tudtam játszani (azt is csak azért mert másodjára az akadozó minimum grafika helyett folyékonyan fullon vihettem ki). Unity is jó móka volt, de ott is örültem h a végre fullos a karakterem, aztán egy idő után meguntam, de nem az újrajátszás hanem másik (AC) játék volt a gondolatom. A Londonival is kb így vagyok, bár a jack the ripperrel még tolom.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
VTom
addikt
Nekem a Syndicate volt az egyetlen, amelyiket nem játszottam végig, nem tudom elmondani, mennyire nem tetszett
Ez a Batman-t lepipáló kötéllövöldözés, meg a 100-as kombók erőltetése minden harvban, közben az idegesítő hegedű. Meeeh.
Unity kétszer is lement, AC III szintén, Origins szintén.
-
Kohattyu
csendes tag
Ez a cikk egy abszolút szubjektív, haragszom, NEKEM NEM tetszik stílusú, nem realisztikus írás. Itt egy másik : [link] Kritika itt is van de nincsenek benne elvárhatatlan követelések. Személy szerint én meg az újabb részek - a videók alapján - egyáltalán nem fogtak meg. Ez ilyen, kinek mi. Ez a rész visszatért az eredendő játék stílushoz, ami számomra rendben is van. Még soha nem jött ki egy olyan játék sem, ami tökéletes lett volna mindre lehet írni bőven negatívumokat is. A szerző szerint könnyű. Márpedig a legkönnyeb fokozaton is kell ügyeskedni. Nyomja hardon oszt meglátja. Azon túl meg nem profi versenyszerű játékosoknak készült, hanem a fiatalabb korosztálynak(is) és akkor ugyan ki játszana vele, ha túl nehéz lenne? Akkor meg az lenne a kritika.
Értem én, hogy a cikk szerzőjének nem jött be, de azt ne egy általános teszt eredményébe fogalmazza meg. Összességében jó kis játék nekem tetszik, főleg a lopakodós lehetőség és ugyan azzal idő, de szépen meg lehet oldani a feladatokat csendes gyilkos ként is(nagy részt). A Call of Duty szerű, rohanva henteljünk, khümm szóval ... az nem, de kinek mi.
Ez a játék egy Vallhalla kiegészítőként egy BULLSHIT lenne köze nincs hozzá.
Még ha a grafikára az van írva is, hogy hasonló a minőség. Már az is baj ha jó?
Origins, Odyssey, Valhalla én nem sorolnám igazándiból a sorozathoz, ha a nevük az is.
Közük nincs az eredendő irányvonalhoz. SZVSZ -
VTom
addikt
Anno az Origins-t úgy tervezték, hogy megpróbálták megújítani a sorozatot. Ez sikerült is, nekem az Origins AZ Assassin's Creed, hatalmas világ, millió lehetőség, és abban érte el a csúcsát a lopakodás, abban tényleg lehetett csendes gyilkosként operálni, beosonni egy erődbe, megölni azt az egy embert, akit kell, vagy ellopni amit kell úgy, hogy senkit sem ölsz meg, és ugyanúgy kiosonni, mielőtt észrevettek.
Az Odyssey és a Valhalla nagyon elmentek az RPG irányba, én mindkettőt szerettem, de abban egyetértek, hogy nem feltétlenül kellett volna őket az AC sorozathoz kötni. Ez az egész Animus, meg ISU vonal nagoyn erőltetett már kb. a Unity óta (már nem is emlékszem nmelyik részben zárták le a Desmond szálat, de azóta)Ez a rész sztoriban egyébként erősen kötődik a Valhalához, hiszen az egyik főszereplő előéletét ismerhetjük meg.
-
KROK640
addikt
Szerintem a Black Flag után (és az AC III után, ahol a korválasztás és a hangulat volt nekem szín ötös, na abból nagyon megnéznék egy remake-t) a Syndicate volt a legjobb. Pont az tetszett, hogy nem "varázslatos" hanem technikai lehetőségeink voltak. Pl a kötélvető rengeteg taktikázásra adott lehetőséget, és az is tetszett, hogy szinte az egész városon végigmehetünk anélkül, hogy érintené a lábunk a talajt. A két karakter is tetszett, és még sorolhatnám. Ráadásul a hegedű is adta nekem
Sőt, ötletesnek csak nagyon rövidnek tartottam az első világháborús kitekintést is.
De hát ízlések és pofonok.
A Unity is remek volt, ott is bejött a korválasztás, ráadásul azt a Syndicate előtt játszottasm, amikor még kicsit másabb volt a standard.
Sajnos ahogy végignézek az újabb részeken (gameplay videók YT-ről illetve az Oydessey-t próbáltam, is, nem más mint egy 3D-s Titan Quest) azt tartaom még mindig a londoni volt a legjobb. Az Origins-t viszont nagyon dícsérik lehet h csak próbát teszek vele, illetve a Valhalla is terv valamikor, de egyelőre eléggé low prio.A legeslegelső AC-t anno egyetlen dolog miatt játszottam : az akkor vadi új gépem képességeit volt valami ami kihasználta, és akkori szemmel lélegzet elállító volt a grafikája, szinte ott éreztem magam. Úgy maga a játék nem fogott meg, talán végig se vittem teljesen, erre már nem emlékszem. Az AC III-at is a Black Flag után fedeztem fel, kicsit visszalépés volt, de kárpótolt a kiváló történelmi korszak.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
addikt
Na igen, az Odysseyben pont ez a nagyon elment RPG irányba dolog nem tetszett. (És ez erősen szól nekem a Valhalla ellen is)
Ami pedig még a Syndicate mellett szólt, hogy Animus, meg ISU vonal kb nem is volt. (Bár mer a Black Flagben is igyekeztek háttérbe szorítani nagyon helyesen. ) Valahogy senkivel sem beszéltem aki kedvelte volna ezeket a szálakat, mindenki csak minimál idő alatt gyorsan túl akart lenni ezeken a részeken és visszamenni a múltba. Gondolom egy idő után ez eljutott a készítőkhöz is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
VTom
addikt
Az Odyssey-vel nagyon nehezen indult a barátságunk, PC-n kezdtem el a megjelenéskor, közvetlenül az Origins után, és nagy caslódás volt ,azt sem tudtam, hogyan fogjam meg, annyi tennivaló volt benne. 30 óra után abbahagytam.
Aztán egy évvel később megvettem PS4-re, és hipp-hopp belement 220 óra, úgy beszippantott, még platináztam is. A helyén kell kezelni, más, mint az előző részek.Valhallában is 200 órám van, de a párizsi DLC-vel még nem végeztem, és a Rangarök DLC-t el sem kezdtem még. Valahogy mégsem hiányzik.. Ez a vikinges téma engem nem fogott meg már elsőre sem.
Egyébként meg belegondolva nincs ezzel baj, elég sokrétűek az AC-k, szerintem aki szereti ezt a fajta gameplay-t, az talál a felhozatalban olyan kort, settinget, ami neki tetszik.
Kíváncsi leszek, merre viszik tovább a sorozatot, mert most megint megújul a japán résszel, meg majd a középkori boszorkányüldözőssel. Mindkettőt nagyon várom
-
KROK640
addikt
"Az Odyssey-vel nagyon nehezen indult a barátságunk" - akárcsak nekem, de egyelőre nem is haladtam tovább, sőt mivel töröltem így már nem is valószínű, hogy rápróbálok (igazából az AC-ken kívül is elég sok cím vár még rám).
Vikinges téma nekem sem annyira szívem csücske, de még lehet jó, ha nem egy RPG, arra ott a God of wars. (lehet h azután kéne megpróbálnom?)
"mert most megint megújul a japán résszel, meg majd a középkori boszorkányüldözőssel" - hűűű ez mindkettő nagyon jól hangzik (a boszorkány üldözős megjelenését tuti Halloweenre időzíteném ha én volnék a döntéshozó). Ezért is írtam azt, hogy annyi sok izgalmas kor van, nem értem minek kell az elsőt ismételni?
BTW nekem még sok jó ötletem lenne, pl egy ókori római rész, de az orosz cári időktől sem zárkóznék el, vagy urambocsá egy első világháborús rész (a Syndicateben erre volt egy kis kitekintés) netán egy II VH-s környezet (AC Unity), de én személy szerint egy 1930-as évek NewYork/Chichago gengszteres visszatekintésnek is örülnék.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pedig maga a vikinges korszak nagyon jó. Én nagyon rákattantam a Valhalla miatt. Vikingek sorozatot is megneztem és Anglia közepkori történetéről is elolvastam egy csomó mindent mert arról se tudtam semmit (gimnáziumban peldaul csak az angolszász királyságok egyesítése utáni korszakot tanítják). Kár hogy maga a játék végtelenül repetitív. Én ezért is örültem a Miragenak mert változtattak a Valhallához képest.
-
Nagy AC rajongó vagyok, de évek óta sajnos egyre unalmasabbak az újabb részek.
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
VTom
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #48 üzenetére
Vaalhol ez is természetes szerintem, 16 éve jött ki az első rész, azóta évente, kétévente jött egy új rész, ami ugyanaz, csak pepitában.
Egy idő után megunja az ember. Kivéve persze énEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Három hosszú éve nem jelent meg új rész az Assassin’s Creed-sorozatban – lássuk, mire képes a IX. századba látogató Mirage, míg a Ubisoft ismét a széria átalakításán dolgozik.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest