Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Nekem oszinten szolva nem tetszik, keves benne a szin, meg amugy is rondanak erzem. A forma lehet, hogy jo lenne, de csak kicsit tobb szinnel, szinarnyalattal (vagy meg azzal sem) latok ra nemi eselyt, hogy elfogadasra keruljon.
Nehez ez az avatar, lehet, hogy jobban jarnal, ha masikon gondolkodnal.
-
Cathfaern
nagyúr
Mindenképp sajátos, szerintem elmegy, de nem valószínű, hogy el lesz fogadva (lásd amiket yetike írt). Amit mindenképp javítani kéne rajta azok a fehér "csíkok", mivel főleg a belsejében kicsit recések.
Winner_hun:
Sorry, tényleg félrenyomtam, a pingvinre ment.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
bobace
addikt
Köszi a javítást, épp bekrepált a net, azért nem tudtam elsőre. Az a baj, hogy nincs felület a próbálgatásra, gondoltam, hogy a kontúrjai nem lesznek jók.----
Javitottam a linkelesen.[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
RoyalFlush
őstag
Ezért készítettem egyet magamnak a próbálgatáshoz
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Gebriel
veterán
Én már szavaztam csak cserélted a linket
-
Cathfaern
nagyúr
Jobb irány, mint az előző darth kitty volt, nem tudom milyen az eredeti kép, élesebbre (jobban kivehetőbbre) nem lehet megcsinálni?
Night elffes képpel szerintem nem is a füle a baj igazán, hanem az egész kép túl nagy (szemre nézve).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
RoyalFlush
őstag
Amit a próba topicba is linkeltem:
philoxenia: szöszmötöléssel biztosan..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
-
bobace
addikt
Egy apró javítás, hogy mégse maradjon úgy
Szerintem azért a hivatásos Arcképgyárosok is kaptak ihletet, hogy nem lehetetlen a dolog. Nem rontom tovább a levegőt[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest