Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
-
MODERÁTOR
válasz kristof123 #43052 üzenetére
Nem tul szerencses valasztas.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Ispy
veterán
A mester megrázta magát és csak úgy potyognak a képek. Eddie nagyon király lett.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
vond
MODERÁTOR
válasz -=Vacsek=- #43003 üzenetére
[ Módosította: Tamoo ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz H.Ezredes #43069 üzenetére
Muszáj volt megigazítani a száját, mert lekicsinyítve csak egy massza volt az egész. Ha lesz egy kis időm, majd variálok rajta.
(#43065) Ispy: Köszi! Eddie Murphy szerintem is jó lett. Ja, rászántam a fél hétvégét az arcképezésre, így most egy kicsit beljebb vagyunk. A végére már azért bezsibbadt a szemem, meg a kezem.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz kristof123 #43076 üzenetére
Ez sokkal jobb, de az arcán kívül nagyjából mindent át kell variálni rajta, hogy beférjen a meghatározott keretek közé, és normális arckép készülhessen belőle.
-
mekker
őstag
Köszi szépen! Esetleg egy halvány árnyékolást még lehetne rakni az arckontúrokra, hogy ne legyen teljesen egyszínű?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
vond
MODERÁTOR
válasz H.Ezredes #43087 üzenetére
Az már nem igazán a szája. A rendes autón is van ott valami, nem üres az a rész. De ilyen kicsiben, pár pixelen nem sokat lehet oda alkotni. De akkor mondd meg, mit tegyek oda. Legyen világosszürke ott is, aztán kész?
Mondjuk jobb lett volna, ha előre szólsz, hogy inkább ne legyen semmi a szája helyén. Sok munkától kíméltél volna meg. Ez a többiekre is vonatkozik. Ha valami kérés van, ami fontos lehet, mielőtt nekiállunk az arcképnek, akkor szóljatok előre.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Ha talán még egy leheletnyivel kisebb lenne a középső légbeömlő de csak felülről kéne lecsípni egy ici picit és ha a szélvédő sima lenne nem szemes imába foglalnám a neved de tudom túl sokat kérek már
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
vond
MODERÁTOR
válasz H.Ezredes #43093 üzenetére
Kisebbre vettem a légbeömlőt, de a szemnek maradnia kell, anélkül egy sima autós kép lenne. Így sincs már semmi arcra emlékeztető rajta a szemein kívül. Mondjuk mondhatjuk szájnak azt a középső lyukat, de az se sok.
Szerintem akkor is a földhöz csapkodhatod a popót, ha ez így átmegy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest