Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz lostprophet #42186 üzenetére
---
Nekem fura így a "csőre". -secret-
Ez gir-nek a "mongúzos" változata. Azért olyan. Ha kell vissza tudom venni, de ezt inkább az igénylőre bíznám. - Wyll
Nagyon beteg.
Mehet a nagyobb is.
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-10-17
[ Módosította: radi8tor ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
TomWexX
addikt
Na itt már elég mogorva, az arc tetszik, esetleg kérhetnék egy kis kékes színt a szemébe? Mint pl itt vagy itt...
Másik ami nekem picit fura, hogy nincs válla, illetve vállvértje, és így kicsit nagy fejűnek hat. A fenti képeken ez szintén látható..
Kár hogy az a bigyó ami a mellkasán van, nem fér a képbe, de tudom hogy valahol el kell vágni.
Amúgy az arc nagyon jó lett, szép munka, köszönöm!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
nrg_52
addikt
Udvozletem!
Tisztelettel erdeklodnek mikor kaphatnam meg a robokacsas arckepet? A masikat hanyagolhatjuk, arrol lemondanek, ugyse tudom, jo volt-e a forraskep. Ha a szabadok kozul a robokacsa mehet, nekem mar az is boven jo. ☺️
_
- Nem tudom kinél van az eredeti, de dobhatna egy kisképet is. -Peterson
- Racze csinálta, de majd megkeresem a forrásképet és megrajzolom újra. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Peterson_
addikt
-
kenny123
addikt
válasz Peterson_ #42261 üzenetére
Szia!
Amúgy jó lett, nagyon szépen köszönöm!
De ha nem gond, esetleg kulon-kulon lehetséges még elkészíteni, megnézni? Ha már nem szeretnél veluk szenvedni, csak az egyikkel is beérem.Köszi!
- én pluszban kettőt biztos nem csinálok meg.
A legszerencsésebb az lenne,ha kiválasztanád az egyiket, és utána nincs varia. -Peterson[ Módosította: Peterson_ ]
yo
-
törölt tag
válasz #67656192 #42184 üzenetére
Bocs, most olvastam csak, kicsit el voltam havazva.
Mit jelent ez, hogy
"kiszedhetem az összefoglalóból?- "Nekem ez nem annyira fontos, igy egyelőre visszavonom az egyedi arckép igényemet." Ennek hatására kikerült a neved az összefoglalóból, mert jelenleg nem tartasz igényt egyéni arcképre. Tehát nem kell vele foglalkozni. Ha később mégis visszatérnél egy megfelelő forrásképpel, akkor ismét felkerülnél a listára.
[ Módosította: Ndruu ]
-
MODERÁTOR
válasz TomWexX #42254 üzenetére
A vállát kicsit kerekítettem és a nyakához is hozzátettem egy kicsit, hogy kevésbé tűnjön nagynak a feje.
Ennyit tudtam tenni a kék szemért, úgyhogy részemről ez a végleges:
->
---
Fasza lett! -secret-
- pepe091
Két középső közül valamelyik.
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-10-17
Régi: [kép] [kép][ Módosította: radi8tor ]
Harrrr!!!!
-
TomWexX
addikt
Jó lett, kár hogy a vállvért csücske nem fér bele, de odaképzelve valószínűleg nem lehetne jól elvágni a képet, illetve nem lenne elég hely neki. (többiek hogy látják ezt? )
A kék szem fasza lett, az arc eddig is jó volt, úgyhogy ha a többiek szerint is ez a végleges, akkor a legszimpatikusabb verzió jöhet is!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Arcképgyáros
válasz Black_Raven #42084 üzenetére
__________Ez még nagyon 3D-s nekem. - pepe091
---
Így már oké. - pepe091
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-10-19
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Csak megkérdezem, hogy mennyi idő egy arckép elkészítése ? Nem sürgetni akarom, csak tájékozódom.
A fenti listában ott a nevem, de két hete semmi egyéb bejegyzés nem került mellé
Pusztán csak ÉRDEKLŐDÖM és nem reklamálok!!!
Köszönöm
---
- Formailag megfelel, de van néhány terminátor, koponya pedig vagy egy rakattal.
Bár annyira nem összekeverhető egyikkel sem, mégis lehet, hogy ezért akadt meg a dolog.Várjuk meg a Moderátor kollégákat, mit mondanak rá. -Peterson
[ Módosította: -secret- ]
-
Wyll
őstag
Bár nem mindenki ért egyet az elfogadhatóságával kapcsolatban, de megcsináltam, és majd megvitatjuk vagy a modik eldöntik.
Véleményem szerint valóban különleges, nem szokványos arckép így színek nélkül. Viszont megfelel a szabályoknak, tökéletesen rajzfilmszerű, van arca, ideális a kivágása.
A figura amúgy Kevin a s Sin Cityből, természetesen rajzfilmesített verzióban.
---
Egyenes szájú változatot szeretné megnézni. -secret-
[ Módosította: -secret- ]
-
addikt
Tisztelt Arcképgyárosok! Megkaptam az engedélyt egyedi arcképre. A jelenlegi avataromhoz igazodva, de egy hozzám közelebb álló francia bulldogot szeretnék. Ez lenne a kiszemelt kép, egy James Bond stílusú Bulldog. Bull Bond? Fáradozásotokat előre is köszönöm! Memmaao
My name is Bond, James... Dean.
-
fattyu
veterán
elnézést én tudom hogy csak a kérelmező meg a gyárosok, de nem idegen Kevintől ez a mosoly? szerintem egyenes késpenge ajkakkal sokkal inkább adná. tudom hogy vigyorgott is cihopatásan de ez nem azt adja.
tényleg bocsánat csak marha jó lenne ezt leszámítva.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Wyll
őstag
A nagy képnek a méretét levettem egyetlen pixellel, mert icipicit nagynak éreztem. A kicsi gifen meg maradt egy felesleges pixelsor, úgyhogy azt is javítottam:
És akkor száj tekintetében csináltam egy vékony szájú, és egy teljesen száj nélküli verziót is, miután láttam pár képet Kevinről, és többnyire száj nélkül ábrázolják.
---
Száj nélküli kéretik! -secret-
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-10-26
-
vasi89
addikt
Hello!
Úgy értelmezem ez engedélynek minősül.
Tudom, hogy van már egy Bruce Willis de így haj nélkül nem lehetne még 1? Ha igen akkor valamelyik megfelelhet?
--
-Én úgy látom, hogy van már John McClane Willis, még ha több is a haja... -Peterson
[ Módosította: Peterson_ ]
-
törölt tag
Üdv!
Engedély
Két alternatíván gondolkodom.
1: öreg. de ez is oké: Sokadikix
2: Obelix, arc , ezt pajesz nélkül kérném.[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Urak, volt egy ilyen intim szeánsz HoTaZo kollégával, amelynek során az alábbi képet sikerült közösen megszülni a Chuck Billy borzalmas karikatúrás forrásképéből + a kolléga eddigi munkájából kiindulva.
Tudom, én is látom, hogy ez még mindig nem egy tökéletes arckép, pl. még mindig nagyon kicsik a szemei, de ez már hihetetlenül sokkal sokkal jobb mint amilyen volt, és ezt így még HoTaZo fórumtárs is szívesen viselné. Kérlek, véleményezzétek, mennyire tetszik nektek, mennyire engednétek át. (Szvsz ez - bár határeset, de - már talán átengedhető lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Hiába vágom feljebb, még jó darabig széles marad, ráadásul akkor már elég kevés látszódna a testéből. 1-2 sort esetleg megpróbálok.
Szélesnek széles, de a feje meg tök vékony, úgyhogy szerintem nem tűnik túl nagynak. Leméretezni mégegyszer nem fogom, az biztos, mert a felétől csak pixelbuzeráltam a fejét. Az már ilyen marad. Gondoljátok át, hogy mehet-e így. Aztán ha nem, hát nem.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest