Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Frawly #7370 üzenetére

    Mégis milyen hátránya van annak amit én használok? Automatikusan felmountol mindent magától, és el is távolítja magától mikor leszedem, emellett értesítést is küld. Mégis mit kell még tudni egy automount programnak? Mivel "több", a te kézi csatolásod?
    Amúgy meg azért nem csak udev szabállyal van megoldva, mert az ntfs-es partíciókhoz való mountolásra nem reagál az udev, csak ha külön scriptben hívom meg. Minden mást felcsatolt amit írtam. Továbbá udev szabályban nem lehet használni a send-notifyht sem, és más nitify daemont, mert azt se futtatja le. Ezért van az, hogy az összes aur-od, de udiskie is service-ként fut,cés vagy külsős, vagy beépített scripteket hívogat. Tehát nincs ember, akkor ezt mind csak udevben megcsinálja.

    Csak pár prémium androidos telót lehet gari nélkül rootolni? Ezt eléggé rosszul tudod. Kompletten az összes Xiaomi-t lehet. Kompletten az összes Oneplust lehet. Önmagában a Xiaominak rengeteg telefonja van, szal ennyit a párról. És itt van még kicseszett sok teló, amit úgy lehet gyárira visszaállítan, hogy a gyártó sem mondja meg, hogy rootolva volt. Kb a készülékek 70%-a biztos, de simán lehet hogy keveset mondtam. Az összes telómat rootoltam, pedig volt vagy 15 eddig, és egy sem bukott meg garin.

Új hozzászólás Aktív témák