Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ztsoft #6578 üzenetére

    Ez amúgy milyen laptop volt? Meg melyik 4-es kernelág konkrétan? Mert elég hihetetlennek hangzik, hogy akármilyen 4.x-es kernel teljesen inkompatibilis legyen egy komplett géppel. Még ha valami GPU driver vagy hasonló terén nem is stimmel, akkor is szoktak rá lenni kerülőmegoldások. De örülök, hogy megoldódott végül.

    (#6577) Lenry: szerintem egyedül vagy, de nem a napi frissítés miatt, mert az normális, hanem pikaurt nem használnak sokan, akik használnak is, azok is főleg csak az AUR-os csomagokhoz. Persze a pikaur is alkalmas a feladatra. Én pacmannal frissítek, az AUR-os csomagokat ritkábban frissítem (a forráskódból pörgetés miatt), ahhoz yay-t használok.

    Egyébként nem kötelező Archon a naponta frissítés. Sőt, akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.

    Én is naponta szoktam egyébként, bár mostanában alig van időm a gépre, ezért csak 3-5 naponta. uby mindig csesztet, hogy nem foglalkozok a Gentoo-val, de tényleg nincs rá időm, az Archra is egyre kevesebb. Az a mázli, hogy Archra nem kell sok időt elégetni, mert az mégis bináris disztró, meg azt már ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák