Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Na, leadtam a gépet iStyle-ba ma. Elég vegyesek az érzéseim.
A jó hír, hogy a töltési problémát tudtam produkálni, a srác meg megígérte, hogy szóban is elmondja a szervizesnek, hogy látta a hibát. Mondom, nehogy neki 10-ből 10szer jó legyen és visszadobja ám.
Ami furcsa volt, hogy az átvételi lapon használt állapot és használatból eredő karcok leírás van. Mondom, há hogy he, egy hajszálkarc nincs rajta. Azt mondja,hogy ha nem fóliás a gép, akkor az apple szerint ha kivettük már a dobozából, csak ezt írhatják rá. Remélem nem b@sszák össze, mert k.rva ideg leszek.
10:30-kor adtam be, most jött az e-mail, hogy megkezdték a javítást és I/O board csere szükséges. Ebből a szempontból gyorsak. Csak nem lesz 3-5 munkanap.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest