Új hozzászólás Aktív témák

  • Head88

    addikt

    válasz skbalint #53777 üzenetére

    Hallod öreg nem kell vitázni. Tudja mindenki, hogy egy használt cuccokkat forgalmazó üzlet sokkal több pénzt kér el egy ilyen lapiért mint egy magánszemély. (ígérnek garanciát miegymást) Ez nyilván így is van rendjén mert a gép árán felül szeretnének hasznot is.
    Viszont 2-3év múlva ezt el akarod adni magánszemélyként akkor bizony bőven kell engedned az árból.(a normális árat én a bolti használt árra értettem. Ugyanakkori ár mint amikor ő magánszemélyként kíván megszabadulni tőle. (Szerintem nem olyan elvont fogalom mint amilyennek te kijelentetted)
    Vagy lesz még egy olyan lehetőség, hogy fillérekért beadja egy használt gépeket forgalamzó üzletbe, ahol majd (mint fentebb említettem) garanciával miegymással az általam normális árnak titulált áron sózzák rá a tudatlanabb vásárlóra. (mert hát boltból vásárolni biztonságérzetet ad az embereknek, olykor tévesen)

    Ergó értemle nincs megvásárolni ilyesmit azzal a szándékkal, hogy biztos továbbadásra kerül a gép.
    Én is tapasztalatból beszélek hidd el. Évekig dolgoztam infóboltban szervizesként, és van szemem és fülem. :)

    Ezek a gépek valóban kis pötyörészésre, böngészésre jók. (erre lehet venni ipad-ot is olcsóbban) Csak hát tudjuk, hogy az igények gyorsan változnak. Az emberek olyanok, hogy először erre kell csak utána jön az ötlet "még ezt meg azt is szeretném rajta csinálni"

    Én itt akkor most be is fejeztem ezt a cseverészést :K Béke van :R

Új hozzászólás Aktív témák