Új hozzászólás Aktív témák

  • rabi.gergo

    újonc

    Sziasztok!

    Egy érdekes kérdésem lenne, egy 2015-ös MacBook Pro modellal kapcsolatban, melyet 4 napja vásároltam.
    Megérkezett a gép, sikeres beállítás, az első 3 napban kifogásmentesen működött, majd a 4. napon egy újraindítást követően a jelszavammal nem tudtam bejelntkezni. A nevem feletti ikon sem a megszokott kép volt, hanem egy fekete-fehér férfi emberi fej(hasonló a FB legelső ikonja, mielőtt képet állítasz be).
    3 elrontott jelszóberást követően felajánlotta a jelszóemlékeztető funkciót, melyet az Apple ID segítségével lehetne végbe vinni. Kudarc. Újraindítás. Vendég bejelentkezés, kudarc(fekete háttér az alma logóval és több percnyi idő után sincs semmi reakció).
    Többszörös elrontott jelszóbeírás után jön az üzenet, miszerint a bekapcsológomb hosszó nyomvatartásával kikapcsolom és ismét be akkor egy helyreállítási folyamattal vissza tudom állítani a jelszót valamint úl kulcskarika beállítása. Sikeres.
    Mindezek után megnéztem a jelszavakat, a kulcskarika jelszó változtatás is megtörtént, valamint a FileVault zárolás jelszavát is betudtam írni.
    Újraindítás, és ismételten a fenti eljárás. Ezt körülbelül már olyan 7-8x lepörgettem. Bár sok mindent nem tartalmazott a merevlemez, töröltem a partíciót, illetőleg újratelepítettem a oprendszert. Ezek után beállítottam mindent, ahogy az első napon, mikor megkaptam a készüléket. Próba, újraindítás, kudarc....
    Vélemények?
    Válaszokat előre is köszönöm.
    Gergő

Új hozzászólás Aktív témák