Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz CharlieDrop #22986 üzenetére

    és Buffa: köszi.

    Azon agyalok, hogy érdemes lenne-e megvenni az Airt 4 giga rammal. Gyakorlatilag irodai feladatok mennének vele. Ma megint (a hónapban már másodszor, és 10-e van) úgy felb...ott idegileg a windows a laptopomon, hogy majdnem agyvérzést kaptam. Tudjátok, mikor rohanni kell, és nekiáll szórakozni az emberrel.

    Azért agyalok a 4 gigán, mert bár simán megérné a +30 ezret a 8 giga ram, de nem tudom hogy kihasználnám-e (később valószínűbb mint most), viszont a 4 gigás változatot bemegyek egy media martkba és leveszem a polcról, 8-asat meg rendelni kell. Ami még önmagában nem is nagy gond, de mindenképpen a cégünk venné (a jaffa miatt se utolsó kérdés), és valahol azt olvastam az apple üzleti store oldalán, hogy tán mintha csak közösségi adószámmal rendelkező cég vehetne tőlük jaffás számlával cuccot, nekünk meg az nincs (és ezért nem is fogunk kérni).
    Meg a netes rendelésnél meg kéne adni a kártyaadatokat a neten, és a cég azt nem szeresse. Meg azt se tudom, hogy regelni kell-e hozzá egy új apple fiókot, vagy megvehetem a sajátommal. Bazira el vagyok tévedve az apple store-ból való vásárlás terén... :((

Új hozzászólás Aktív témák