Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz CharlieDrop #23200 üzenetére
Miért is lenne 99$?
-
Ragnar95
félisten
Az XCode ingyen jár tudtommal a fejlesztői fiókhoz, de abban igazad van, hogy a fejlesztői fiók éves díja 99$. Viszont enélkül amúgy sem tudna publikálni appokat...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
boost
addikt
Az XCode 6 ingyenes, amint megjelenik hivatalosan. Még két hétig csak az XCode 5 elérheto".
Csak az kerül pénzbe az Applenél, ha publikálni is szeretnéd a programot, meg a saját fejleszto"i készülékeden tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz CharlieDrop #23204 üzenetére
Több dev accountom is van jelenleg. Ebből csak az egyik fizetett. Mindegyikkel le tudom tölteni.
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok OS rendszeren,hogy tudom legkönnyebben letörölni a jelszóimat és az Iclod belépőmet?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
ielektros
senior tag
válasz LaptopSystem #23208 üzenetére
Ennyi volt az OSX kicsapongas? Jo az a ThinkPad na.
Amugy elkepzelesem nincs, hogy hogyan lehet torolni. Mindjart utananezek.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz LaptopSystem #23208 üzenetére
Kalapács vagy hamvasztás, két egyszerű módszer.
-
félisten
-
félisten
válasz ielektros #23215 üzenetére
SMC reset nem segitett (nem tudom, hogy egyaltalan sikerult-e resetelnem). Egyebkent nem toltodik, de nem is merul, kb. konstans %-on all az akku. A forras nem egy rendes tolto, hanem egy 27" Cinema Display, toltorol szerintem megy rendesen (bar nem nagyon probalgattam). Errol is hol megy, hol nem.
while (!sleep) sheep++;
-
-
ielektros
senior tag
Szerintem egyik sem ha a masik kulonallo toltojevel meg tolti. Persze akku lehet ludas de azt sem hiszem. Aztan meg mivel a gep megy a taprol csak nem tolt igy a DCIN-t megint kizarnam. Ha esetleg adapterrel van hasznalva a Magsafe akkor lehet gond ha az "adat" lab nem erintkezik.
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Kicsit "dogonyozd" meg az adapter es az osszes kontakt pontot. Meg kellene sikelni valamivel vagy esetleg lehet muszerrel merni is. De neha elofordult mar nalunk olyan hiba, hogy a Magsafe adapterrel valamiert nem mukodott rendesen a toltes. Teljesen paranormalis a jelenseg es az apple toltes vezerlese plussz az ide oda kommunikacio, one wire bus, i2c bus nem teszi egyszeruve neha a hibakeresest. De azert meg ne kezdj ijedezni
-
veterán
Csatlakoztam a klubbhoz egy retina 13"-assal. Eletem elso mac-ja. Kivancsi vagyok.
Az utolso kifuto darab vol az orszagban.... remelm sokaig hu tarsam lesz.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
A 4gb rakot sajnaltam, de plusz 90-et nem ert meg es meg ha kicsit docogni is fog a rendszer az sem baj. A lenyeg h stabi legyen mint az ios. Kivanicsian varom a yosemite es az ios8 synergiajat. Tenyleg a yosemite mikor jelenik meg?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
W1
senior tag
sziasztok.
reggel írtam, hogy a mac nem olvassa a hdd-t.
sikerült szereznem usb-s dokkolót, így már be tudott bootolni, és most is róla írok.
hogyan tudnám kiszűrni, hogy a kábel szállt-e el az alaplap és a hdd közt, vagy az alaplapon van-e a gond? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz adamssss #23189 üzenetére
A mac-es office nagyon távoli rokona lehet a win-esnek, de lehet hogy nem is rokonok, csak látásból ismerik egymást
Komolyra fordítva, olyan, mintha nem is ugyanaz a cég készítette volna, a win-es office szerintem egy jól használható, jó program, a mac-es változata ennek mindenben az ellenkezője. Megvan jogtiszta verzióban (illetve meg volt, míg volt office 365 előfizetésem), de 2 nap után letöröltem, annyira nem jött be. Inkább visszatértem mac-en az openoffice-hoz.
Szóval szerintem mac-en office-ban ne gondolkozz. -
-
TBMC
addikt
aki hasznal esetleg windowst osx mellett mac en, vmi oknal fogva (sajnos neha en is rakenyszerulok), milyen felbontast allitotok be rajta(retina kijelzo mellett)?
hogy normalis meretu legyen minden, s ezek mellett legyen elsimitasa mindennek, ne legyenek elmosodva a szovegek stbstb...macbook pro retina
vmware windows 8.1
-
Xmodule
őstag
Hi.
Szerintetek miért van az, hogy a Safarin kivul az összes többi (google chomre, firefox) gyorsabban tölti be a weboldalakat? Nem igazán értem. MacBookPro6,2 (i5,8gb ram, stb)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ma olvastam, hogy a Yosemite kiadásával együtt esélyes, hogy pont az Air vonalat frissítik.
Pletykáltak színes air-ekről, ami annyira nem izgat, de úgy érzem, hogy ha modellfrissítés, akkor könnyen lehet, hogy több rammal, vagy nagyobb ssd-vel jön ki, változatlan áron az új generáció, volt már erre példa.Szerintetek mennyire reális ez az okoskodás? Mert akkor már az október végét csak kivárom valahogy...
-
LaptopSystem
őstag
ti milyen virusírtót használtok?
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
icezozo
addikt
-
Misi1979
őstag
válasz LaptopSystem #23245 üzenetére
Semmilyet, bár párhavonta elkap némi paranoia és felrakom az Avast-ot egy gyors teszt erejéig.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Ragnar95
félisten
válasz LaptopSystem #23245 üzenetére
Semmilyet, tök fölösleges OSX-re.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Van valami jó oktató videó, mert jelenleg még egy utorrentet sem tudok feltelpíteni
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs