Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz Ragnar95 #20451 üzenetére

    A baj azzal van, hogy amellett, hogy megerted az emberek masok es mashogy hasznaljak a notebookot de masik nezopontjat viszont ertelmetlennek titulalod. Es ez szamomra is olyan erzes amikor olvasom mintha azt probalnad elhitetni, hogy mi hulyek vagyunk mert kulso monitorral hasznaljuk a gepet.
    En mondjuk "ertelmetlennek" talalom azt, hogy az iroasztalomon egy notebookot kozepen taroljak amikor eldobhatom az asztal szelere is es egy 27-es monitoron ott a kep. Az asztalon meg igy ott a hely. Egy 80-100 oldalas kapcsolasi rajznal is kimomndottan "ertelmetlen" lenne egy 13-15"-os monitor miatt elobb elkezdeni szemuveget viselni mert kifolyik mind a ket szemem par ora munka utan. A retina felbontas ezen nem segit. A meret az marad 15". Egy kabel ami dokkolohoz megy nem vag foldhoz. Ennyit kell kiuzni a gep oldalabol ha elviszem az iroasztalrol.

    Az, hogy miert nem MacMini vagy egyeb dekstop azt meg szinten sokan meg tudnak valaszolni. Mert a notebookon ott van minden szamomra fontos adat. Minden projekt ami fut. Nehogy mar indulas elott masolgassak ide oda es azon agyaljak, hogy mi kell mi nem. Hulyeseg. Hazaerek benyomom a Magsafe-et, Thunderbolt kabelt es kesz. Monitor, Nomtato, TimeMachnie, ethernet, audio cuccok, flash programozo, i2c programozo, USB3 HUB, vonalkod olvaso. Kb ennyi ami azonnal csatlakoztatva van egy mozdulattal. Ez baromira nem funkcionalis egy iroasztal kozepen dugdosva.

Új hozzászólás Aktív témák