Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz moleculez #120902 üzenetére

    A munkahelyi gépemen sima Win 10 Pro van (lusta voltam 11-re frissíteni, de most már csakazértis megvárom az utolsó napot amíg még támogatva van), de még ezen is nyaktat minden nagyobb frissítés után egy 15 perces műsorral arról, hogy kéne nekem Office 365, meg állítsam át a böngésző preferenciáimat (az Edge a default böngészőm, de azért megkér újra), meg el kell utasítanom minden telemetriai meg reklám nyomkövetős baromságot és nekem ez kisujjból megy, hogy fél évente átverekedem magam rajta, de például apám ilyenkor kétségbeesetten hív, hogy a Windows a bankkártyáját kéri (csak egy Office-t akar rámelegíteni), meg felugrálnak hírek az értesítések között (ez a MSN-es hírolvasó marhaság).

    Na itt ilyen nincs. Ez sem egy tökéletes operációs rendszer, utálom amikor glorifikálják, de tökéletesen értem miért szeretik. Köztük vagyok én is.

    Amit meg fotósként nem tudok a Windowsnak megbocsátani az a színmenedzsment, illetve annak teljes hiánya. A MacOS ezen a téren teljesen állva hagyja őket és a Microsoft szégyene, hogy ők az utolsó oprendszer ezen a téren, még az iOS és az Android is simán natívan kezelik a színprofilokat.

Új hozzászólás Aktív témák